Maminky...stalo sa vám už také že po 6tej chorobe dieťa dostane aft...ale má biely iba jazyk a biely fľak iba na jednom mieste..nešíri sa..papá ale nepije..striekačkou jej podávam vodu tak ju prijme...boli sme na pohotovosti už včera a dali nám na to gél vraveli že to buď bude vírusové čo zmizne samé alebo mykozne tam treba potom ATB...lenže u nás sa.to dáko nehýbe ani sa to nešíri ani nič..malá je veselá do momentu kým jej neponúknem vodu..nepapá síce veľa ale dnes po dlhých dňoch zjedla ráno 180ml ako pred tým...ako rýchlo sa to šíri? Či jesto šanca že to zmizne aj samé?
Ahoj. Ja mavam afty od detstva, priserne to boli...Skuste jej davat na to gazicku namocenu v repiku. Mne repik najviac pomaha...Drzim palce.
@anjelikstrazny ahoj. Davala som harmanček a vyzerá to lepšie ale skúsim aj repík.🤗😇
Skus. Verim ze pomoze.🙂
Ahoj. Nehovorim sice za dieta, ale mne sa pri Covide urobil v hrdle jeden jediny aft. Pri prehltani to bolo ako ziletka, tekutiny mi robili najhorsie. Myslela som 3 dni ze to je len zapalene hrdlo, tak som striekala sprejom na hrdlo ale ziadna ulava. Pomohli az vyssie davky Bkomplexu 3x denne.