Adenovirus už 2. mesiac krvavé stolice u 6 mesačného

steny123
7. dec 2019

Potrebujem poradit, resp. najst mamicky, ktorych deti mali adenovirus dlhsie ako mesiac. Moj syn 6mes. ma tento virus uz 2.mesiac. Ma krvave stolice, nikto nam nevie pomoct. Nikde som nenasla, zeby virus tak dlho trval.

jexica
7. dec 2019

ja ti nepomozem my sme boli kvoli tomu v nemocnici ale tazkosti mal len jeden den

vikinkamarkusko
7. dec 2019

@steny123 moja 4mesacna to mala zistili v nemocke a trvalo to zhruba 2tizdne a mala ma 4mesiace tak dlho zme nemali prajem skoro uzdravenie nech je cim skor fit

lucyluv
7. dec 2019

Moja mala rotavirus pol roka, tiez, sme si uzili, liek na to nebol, len to pretrpiet, boli sme tiez medicinsky zazrak v podstate

steny123
autor
7. dec 2019

@lucyluv a krv v stolici ste nemali? my sme uz na tretom oddeleni v nemocnici. mala hnacky alebo ine prejavy?

lucyluv
7. dec 2019

@steny123 tak najskor ma presviedcala obvodna, ze to ma dieta iba koliku, ale ked uz mala krv v stolici, vydobila som si rozbor a bol to rotavirus. My sme v nemocnici nikdy neboli, lebo sice mala stale tekutu stolicu a castokrat denne, ale nikdy nebola dehydrovana, ja som kojila vela. Tak nejak sme sa tym prebili. Ona ale tej krvi v stolici nemala nejak extra vela. Krv neskor ustupila, uz len ta riedka stolica bola a bolesti bruska

zenazaba
7. dec 2019

@steny123 je na bezlaktozovej strave? dostava probiotika?

qwerty83
30. nov 2022

@steny123 ahoj ako ste dopadli vtedy s adenovirusom? Nasa 7 tyzdnova ho chytila tiez a ma krvavu stolicu uz tyzden a pol. V nemocnici nas nechceli prijat, ze ved prospieva, nasadili probiotika...

ivanalm
8. jan 2024

@qwerty83 Ahoj,moja mala tym prechadza teraz uz dva mesiace to ma,adenovirus uz nie
Ako ste dopadli prosim ?

qwerty83
9. jan 2024

@ivanalm uz je to minulost nastatie, po mesiaci sa to znormalizovalo, ale z gastra nam pre istotu nariadili bezmliecnu stravu, kvoli podozreniu na abkm, cize asi tak na 4 mesiace, potom po eliminacnom teste sme postupne nasadili mlieko a nakoniec z krvnych testov sa nic nepotvrdilo. Teraz uz vsetko papa a je to ok