Ahojte, pozerám všetky fóra o Adeli centre, ale neviem sa dopátrať niektorých informácií. Máme absolvovať program pre školáka z dôvodu hypotónie a zaujímajú ma tieto otázky:
- Má Adeli centrum bazén dostupný pre klientov mimo rehabilitácií (mám brať plavky)?
- Rehabilitácie a terapie prebiehajú len doobeda alebo aj poobede (nevieme či platiť ubytko, či dochádzať)?
- V ktorých časoch zvyknú podávať raňajky, obedy a večere (ideme aj s bábom, tak aby sme mu vedeli vopred nastaviť režim)?
- Cvičí sa len v ich ortopedických topánkach alebo treba vziať dieťaťu aj nejaké botasky na cvičenie?
- V zimnom období je lepšie cvičiť v dlhom rukáve alebo sa dieťa pri cvičení spotí, takže radšej krátky rukáv (neviem, čoho vziať viac, ideme na dva týždne, tak aby mal každý deň čisté, keď sa spotí)?
- Majú v jedálni jedálenskú stoličku pre malé deti?
- Dávali niekomu detskú postieľku - aká je - nízka alebo so zdvihnutým dnom? (Naše batoľa by
z vyvýšenej hneď vyliezlo von a spadlo hlavou dolu, takže potrebujeme klasickú hlbokú postieľku a neviem, či radšej nebrať našu cestovnú, lenže ak oni majú, tak načo...)
Pôjdeme prvýkrát, tak som z toho balenia trošku nervózna, aby nič nechýbalo. Vopred ďakujem za všetky rady.