Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či ste sa nestretli u svojich detí s acetonovým zápachom z úst a riešili príčinu. Ide o 15 mesačné dieťa, ktoré už je takmer všetko. Ďakujem vopred za Vaše skúsenosti a rady.
@anjelicek26 ďakujem pekne. Práve som si uvedomila, že tiež je najintenzívnejší ten zápach práve ráno.
@michaela1durkajova hlavne vylucit ten cukor, ze by to bol problem, to je hlavne, toho sme sa najviac obavali my..lebo vyslovene acetonovy zapach... lekarka to brala nastastie vazne, ale vravim ani tam a ani na gastre nenasli nic, uzavreli to, ze sa ma pred spanim este poriadne napit... nech je zaludok uz taky prazdnejsi... urcite si to obehnite, pre istotu.
@michaela1durkajova ak je v poriadku cukor tak to môže byť aj priznak dehydratácie
Môj syn to máva hlavne keď je chorý a nechce jesť a piť. Nazačatku som sa veľmi uľakla ale dr mi vysvetlila že to býva ajkeď je dieťa trošku dehydrované z choroby.
U nasej riesili, ci nema zhorseny cukor, niektore dni to bol extrem rano... ale merali dlhodobo a nic... zhodnotili to ako mierny reflux a ked dlho spi, tak zapach, preslo to odrazu, tak ako prislo, dodnes nevieme presne...