Abstinenčný syndróm novorodenca po bratí AD u matky

viktoriam84
31. dec 2018

Ahojte baby,
chcem sa opýtať kto po bratí antidepresív mal po porode prblém s bábätkom ?že mal abstinenčné problémy ....nespavosť, tras bábätka ,nepokoj, vzpieranie , rýchle dýchanie u bábätka ..úplna podráždenosť u malého ...máte niekto takú skúsenosť?

deti95060810
31. dec 2018

ak si brala AD počas tehu, niekoľko týždňov pred pôrodom sa postupne AD prestanú užívať....mala ťa nato upozorniť lekárka...

sisaka
1. jan 2019

@viktoriam84 prepáč, ale ty si porodila mimo civilizácie? Kde boli lekári pred, počas a po pôrode? Treba sa vybrať k lekárovi a začať to čím skôr riešiť, chuďa dieťa

lenka_21
1. jan 2019

@viktoriam84 ja som brala cele tehu AD, aj benzak v malom mnozstve a aj po porode. Vsetko je v poriadku. Maly prve 3 mesiace plakal ked bol hore kvoli brusku, pomahalo balenie na pevno, manduca, rektalna rurka a kocik. Bol kojeny a potom sa to rapidne zlepsilo. Po 3 mesiacoch zlatusik, usmev a ani skoro nezaplakal.
Podla mna je u tvojho babetka je iny problem. Treba ist okamzite k pediatrovi a riesit to! Daj potom vediet ako ste dopadli.

PS. Babetka sa dost hybu ked su rozbalene...lietaju im nozicky, rucicky a tak zvlastne sa natahuju...no v kazdom pripade smer pediater!

slnecnica777
5. feb 2019

@viktoriam84 toti nemusi byt z AD. Nebrala si v tehotenstve dlho magnezium?

januska20
5. feb 2019

Aj mňa ihneď napadlo magnézium. Aj ja som brala v tehot. veľké množstvo magnézia.
Malý mal abst.príznaky,mal tras nožičiek. Dávala som mu potom maličké množstvo,ktoré mi odporúčala neurologička. Neskôr sa z toho dostal.
@slnecnica777