Ahojte baby,
chcem sa opýtať kto po bratí antidepresív mal po porode prblém s bábätkom ?že mal abstinenčné problémy ....nespavosť, tras bábätka ,nepokoj, vzpieranie , rýchle dýchanie u bábätka ..úplna podráždenosť u malého ...máte niekto takú skúsenosť?
@viktoriam84 prepáč, ale ty si porodila mimo civilizácie? Kde boli lekári pred, počas a po pôrode? Treba sa vybrať k lekárovi a začať to čím skôr riešiť, chuďa dieťa
@viktoriam84 ja som brala cele tehu AD, aj benzak v malom mnozstve a aj po porode. Vsetko je v poriadku. Maly prve 3 mesiace plakal ked bol hore kvoli brusku, pomahalo balenie na pevno, manduca, rektalna rurka a kocik. Bol kojeny a potom sa to rapidne zlepsilo. Po 3 mesiacoch zlatusik, usmev a ani skoro nezaplakal.
Podla mna je u tvojho babetka je iny problem. Treba ist okamzite k pediatrovi a riesit to! Daj potom vediet ako ste dopadli.
PS. Babetka sa dost hybu ked su rozbalene...lietaju im nozicky, rucicky a tak zvlastne sa natahuju...no v kazdom pripade smer pediater!
@viktoriam84 toti nemusi byt z AD. Nebrala si v tehotenstve dlho magnezium?
Aj mňa ihneď napadlo magnézium. Aj ja som brala v tehot. veľké množstvo magnézia.
Malý mal abst.príznaky,mal tras nožičiek. Dávala som mu potom maličké množstvo,ktoré mi odporúčala neurologička. Neskôr sa z toho dostal.
@slnecnica777
ak si brala AD počas tehu, niekoľko týždňov pred pôrodom sa postupne AD prestanú užívať....mala ťa nato upozorniť lekárka...