Absolvovalo vaše bábätko magnetickú rezonanciu?

julkaaa1
13. dec 2023

Ahojte je tu niejaka zienka ktorej babatko bolo na magnetickej rezonanci? Ďakujem

striga8658
13. dec 2023

@julkaaa1 my sme boli, mal 3 mesiace vtedy

julkaaa1
autor
13. dec 2023

@striga8658 a prosím ta prečo ste boli ??

striga8658
13. dec 2023

@julkaaa1 mal cystu na mozgu

trinity_77
13. dec 2023

@julkaaa1 áno, akurát minulý rok.

luciazahornadska
13. dec 2023

Aj my sme boli. 🙂

driziova123
13. dec 2023

@luciazahornadska zdravím ročné deti uspavaju aj mi máme ísť v Prešove od neurologa doporučené

julkaaa1
autor
14. dec 2023

Dievčatá ako ste to zvládli? Moja ma dnes presne týždeň a zajtra nás čaká to rmko v Martine neskutočne sa bojím povedali mi ze ma niejake dva flaky na mozgu tak ja som neskutočne vystrašená za prvé z toho vyšetrenia a hlavne sa bojím výsledku nakoľko sme tu od utorka prijaté a doma mám dve ďalšie deti ktoré to tiež zle prežívajú aj ja nakoľko bývame aj ďaleko...ďakujem žienky

lubka668
14. dec 2023

@julkaaa1 Ahoj, ja som so synom absolvovala MR, ked mal 6dni, tiez v Martine. Dali mu hypnotika, aby sa nemetal, ale i tak sa vrtel, tak mu museli zvysit davku. Po vysetreni, ked mi ho vratili ,spal niekolko hodin a ked sa zobudil, strasne plakal a nevedel sa prisat, hoci predtym papal krasne. Uplne sa mu stratil saci reflex. Ukazali mi nejaku stimulaciu prstom podnebia, vtedy to bolo lepsie a nieco vytiahol z flasky. Postupne sa to lepsilo, ale trapili sme sa so sanim cele obdobie dojcenia. Navyse sa vo vyssom veku trapil s recou, oslabene artikulacne svaly. Kazdopadne to vtedy bolo potrebne spravit a vysledky boli nastastie v poriadku. Drzim palce, aby ste to zvladli, ak by si chcela vediet viac, napis IP.

julkaaa1
autor
14. dec 2023

@lubka668 ach bože moja sa krásne dojci ja ju iba dojcim nemáme s tým vôbec problém dúfam ze sa jej daco nestane:( a ako dlho ste čakali na výsledok? Ja som sa pýtala doktorky a ona ze záleží od doktora ze nie každý ro vie popísať ze ak bude Primár tak ze to bude vedieť ak.nie tak musíme čakať...ja sa hlavne bojím aby nás tu dlho nenechali

lubka668
14. dec 2023

@julkaaa1 Syn uz ma skoro 9, tak to bolo davno, ale myslim, ze vysledky boli este v ten den. Ja som ale rodila v MT, od porodu sme boli hospitalizovani a pustili nas az 10.den po porode, ked sa vsetko doriesilo..
Tym dojcenim som ta nechcela vystrasit, myslim, ze to bolo tou zvysenou davkou, co mu museli dat, skor pripravit, ze aj to sa moze stat. Popritom ostatnom je to ale mensi problem, hlavne nech je dietatko v poriadku🙏

lubka668
18. dec 2023

@julkaaa1 Ahoj, ako sa drzite? Uz to mate za sebou? Myslela som na Vas.

julkaaa1
autor
19. dec 2023

@lubka668 ahoj mala to zvládla bala som sa ale riadne nakoľko bola na tom a mala iba týždeň ale je to naša bojovníčka na tom vysetreni nám nezistili nic ale budeme chodiť na neurológiu ďakujem 🙂

lubka668
19. dec 2023

@julkaaa1 To su uzasne spravy, ze bol nalez v poriadku. Este mozno chvilku potrva, kym ten stres opadne, ale nenechajte si kazit chvilky s malou. Drzim palceky, nech pekne napredujete a nech Vam prinasa vela radosti🙂 Pekne sviatky.

julkaaa1
autor
19. dec 2023

@lubka668 na Sone stále vidia nález ale ze sa im zdá ze už menší tak veríme že nič vážne ...🙂 ale keď to mrko je v poriadku tak sme radi dakujeme a krásne sviatky prajem ah ja 🙂