Ahojte je tu niejaka zienka ktorej babatko bolo na magnetickej rezonanci? Ďakujem
@striga8658 a prosím ta prečo ste boli ??
@julkaaa1 mal cystu na mozgu
@julkaaa1 áno, akurát minulý rok.
Aj my sme boli. 🙂
@luciazahornadska zdravím ročné deti uspavaju aj mi máme ísť v Prešove od neurologa doporučené
Dievčatá ako ste to zvládli? Moja ma dnes presne týždeň a zajtra nás čaká to rmko v Martine neskutočne sa bojím povedali mi ze ma niejake dva flaky na mozgu tak ja som neskutočne vystrašená za prvé z toho vyšetrenia a hlavne sa bojím výsledku nakoľko sme tu od utorka prijaté a doma mám dve ďalšie deti ktoré to tiež zle prežívajú aj ja nakoľko bývame aj ďaleko...ďakujem žienky
@julkaaa1 Ahoj, ja som so synom absolvovala MR, ked mal 6dni, tiez v Martine. Dali mu hypnotika, aby sa nemetal, ale i tak sa vrtel, tak mu museli zvysit davku. Po vysetreni, ked mi ho vratili ,spal niekolko hodin a ked sa zobudil, strasne plakal a nevedel sa prisat, hoci predtym papal krasne. Uplne sa mu stratil saci reflex. Ukazali mi nejaku stimulaciu prstom podnebia, vtedy to bolo lepsie a nieco vytiahol z flasky. Postupne sa to lepsilo, ale trapili sme sa so sanim cele obdobie dojcenia. Navyse sa vo vyssom veku trapil s recou, oslabene artikulacne svaly. Kazdopadne to vtedy bolo potrebne spravit a vysledky boli nastastie v poriadku. Drzim palce, aby ste to zvladli, ak by si chcela vediet viac, napis IP.
@lubka668 ach bože moja sa krásne dojci ja ju iba dojcim nemáme s tým vôbec problém dúfam ze sa jej daco nestane:( a ako dlho ste čakali na výsledok? Ja som sa pýtala doktorky a ona ze záleží od doktora ze nie každý ro vie popísať ze ak bude Primár tak ze to bude vedieť ak.nie tak musíme čakať...ja sa hlavne bojím aby nás tu dlho nenechali
@julkaaa1 Syn uz ma skoro 9, tak to bolo davno, ale myslim, ze vysledky boli este v ten den. Ja som ale rodila v MT, od porodu sme boli hospitalizovani a pustili nas az 10.den po porode, ked sa vsetko doriesilo..
Tym dojcenim som ta nechcela vystrasit, myslim, ze to bolo tou zvysenou davkou, co mu museli dat, skor pripravit, ze aj to sa moze stat. Popritom ostatnom je to ale mensi problem, hlavne nech je dietatko v poriadku🙏
@julkaaa1 my sme boli, mal 3 mesiace vtedy