ABKM u bábätka

elalala
4. júl 2023

Ahojte, prosím ak sú tu maminky so skúsenosťou, že ich bábätko malo alergiu na bielkovinu kravského mlieka, aké UM ste dávali? Na nete som našla Nutrilon 1 Allergy Care Syneo...osvedčilo sa vám? My alergiu ešte nemáme potvrdenú, ale malinká má 3 týždne, od soboty má krvavý hlien v stolici a už ako sa pučí a má kŕče v brušku, tak sa jej na konečníku urobila mini trhlinka a krváca aj to... Vylúčili črevnú virózu, nie je to žiadna baktéria ani infekcia, urobili test na ABKM a čakáme na výsledok, ale doktor zatiaľ odporučil skúsiť špeciálne mliečko...doteraz sme boli na Nutrilon 1 comfort & colics... Veľmi pekne prosím o radu 🙂 už začínam byť zúfalá

janetinka27
4. júl 2023
elalala
autor
4. júl 2023

@janetinka27 ďakujem ❤

korylan
4. júl 2023

@elalala neocate mliečko

cookie29
4. júl 2023

Ano, ale ja som dojcila, takze som bola na eliminacnej diete. Ale pozor na mliecka, ono zalezi aj od toho, na co konkretne ma Tvoja mala alergiu. Napriklad ten tebou spominany komercny preparat obsahuje derivaty z mlieka. Sice vo forme hydrolyzatov, ale ano. To moze kludne stacit na dalsie problemy. U nas napriklad mala nezniesla na zaciatku ani stopy, cize malilinke mnozstvo. Teraz uz ma 2 roky a nastastie sme z toho vyrastli.

kacena4
4. júl 2023

neocate

julkahrinky
22. aug 2023

Prosím ťa,pomohlo vám to mlieko? Riešim ten istý problém 😒

elalala
autor
22. aug 2023

@julkahrinky Nie, bolo este horsie...neocate pomohol

najstastnejsia
22. aug 2023

@elalala Boli sme na tom podobne. Syn začal mať príznaky, ked som mala už málo materského mliečka. Pomohol jedine Neocate. Držím palce! Teraz má 6 rokov a papá všetko- mlieko, syr, jogurt...