Prosím Vás neviete mi poradiť? Dcera mala minulý týždeň v Piatok chytené hrdlo, potom to prešlo do soplov. Mala 3 dní večer zvýšenú teplotu. A teraz sa dva dni sťažuje na bolest krížov dnes hovorila ze jej je na zvracanie a teraz keď išla spat ze ju bolia krize a už aj brucho. Teplotu nemá. Veľmi ale dnes nemala chuť do jedla. Ale bola von aj na prechádzke aj na trampolíne potom si oddýchla a zase bola kúsok von.
Jasne ze ak to neprejde ideme k DR ja len ci neviete s čím môže bojovať.
Vďaka
To moze byt mocak alebo uz chytene oblicky, zobrala by som moc na pohotovost.
Ma 9, mozno skoro, ale mne napadla aj chystajuca sa menstruacia
Ak sa nestazuje na nic ine a uz spi, pockaj. Ja by som rano odniesla aspon ten moc na pohotovost, nech skontroluju. Ty si poznas dieta, tak vies ako velmi nie/je ok.
Hlavne klud, ak by to bolo velmi zle, minimalne by jej vyskocila teplota. Pre istotu ju par krat v noci skontroluj ci nie je horuca.
Moč vieš aj sama skontrolovať papierikmi z lekarne...ak nieco vyskoci, vtedy na pohotovost. Pri zapale ladvin a mocoveho byva vysoka teplota
Tiež myslím,že menzes.
@majkamia no ja ta naozaj nechcem plasit, ale v suvislosti s tym, ze bola aj chora, mi napadlo, ze mohla mat streptococcus pyogenes v nose, ktory neorelieceny moze poskodit oblicky. Takze rozhodne odporucam dat skontrolovat moc a dufam, ze to nebude ono. 🙏 Daj vediet
Nema problem s ladvinami? Cika normalne?