trvá to už dlhšiu dobu,bola aj dva týždne v nemocnici na pozorovaní,samozrejme ked tam bola,tak akurat na potvoru jej ani raz netiekla,nič jej nezistili.Bojim sa aby sa raz v noci neudusila.Má niekto podobný problem,alebo sa s tým stretol?
ahoj, mne ako dietatu casto tekavala krv z nosa, spustila sa mi hocikedy a hocikde, aj ked som len sedela a pocuvala ucitelku v skolke , alebo v noci ked som spala a som sa zobudila a na vankusi bola krv,,,,este ako skolkarke mi vybrali nosne mandle a mam pokoj, nosne sice vraj znova dorastu ale na stastie uz sa mi krvacanie z nosa viac neopakovalo ...
kvôli tomu ste boli 2 t v nemocnici? to hádam nie...je to dosť bežná vec,že u mladistvých krváca zhluk cievok v nose,je to také presne pomenované miesto v nose,zvykne sa poleptať resp. popáliť kauterom na orl amb. a pridať Ascorutin a vit. C...to poleptanie nepomôže navždy,jednoducho treba prečkať pubertu,v dospelosti sa to stráca...v noci sa neudusí,toho sa neboj,treba sa naučiť prvú pomoc-SPRÁVNU
Bratovi aj synovi keď boli malý tiež často tiekla krv. Vyšší tlak, nástup hormónov.
mne doteraz tecie krv z nosa a mam to od detstva. sem tam idem a mi cievky krcny lekar zalepta a praskne ina cievka 🙂 a v pohode som prirodzene odrodila. ascorutin pomaha,moze sa brat dlhodobo
ahoj, môj brat často krvácal z nosa ako chlapec, tiež mohol mať tak 10rokov, chvíľku bral nejaké lieky na zrážanlivosť krvy a prešlo to
Dcere tiekla dosť často mala alergiu a ascorutin nebrala?