9-mesačné bábätko šponuje nožičky

kristy942003
26. jún 2024

Dobe deň chcela by som sa vás spýtať ci niektorá ma s niečím podobným skúsenosť a ako ste dopadli.

Syn ma 9m a spozorovali sme to nejak od 4m ze šponuje nohy ale nejak sme to neriešili kedze u doktorky mal vsetko v poriadku a mysleli sme si aj ked niekedy som tak nad tým rozmýšľala ze preco tak šponuje nohy ze je v poriadku pediatrička nás poslala neurológovi ze nesedí no potom za pár dni začal sedieť ak sa zdvíhať no sám ešte sa do sedu nedal vždy ked ho dáme sadnúť pekne sedí. Boli sme u neurologicky dnes robila mu sono na hlavičke povedala mi ze nieje to nieco hrozivé ale ze niektoré bunky nemá ešte vyvinuté a ze aj to môže spôsobovať ze splňuje nožičky snaží sa ked je na brušku a vidí príklad ovládač na posteli snaží sa dočahovat a pokrčí jednu nôžku ako keby sa chce odraziť akoby sa snažil sa poplaziť doktorka mi dala sirup ktory na SK nieje iba v Poľsku a Turecku mam mu ho dávať vždy ráno po jedle potom mi dala ešte jedny tabletky polovičku mu nám z nej dat povedala ze rehabilitácie prosim vás velmi sa bojím ze co ak máte s tým skúsenosti a detičky sa vám potom postavili na nôžky napíšte mi aj prosim kde ste chodili rehabilitovať alebo poraďte kde je dobre rehabilitačné centrum co ešte pomáhalo vašim detickam som z toho hotová velmi sa bojím VŠETKÝM VÁM VEĽMI PEKNE DAKUJEM ZA RADY ❤️🙏🙏

luciazahornadska
26. jún 2024

Náš syn tiež takto napínal nožičky - mal hypertonus na nohách. Pomohlo nám cvičenie a masáže. 🙂 Veľmi nám pomohli v Axis v Piešťanoch. Ale sú aj štátom hradené pobyty - napríklad v Dunajskej Lužnej.