Prosím vás o radu moja dcéra má zapchaty nos dávam jej kvapky pamikon už 2 deň akemala nevie vôbec spať nevie dýchať ani cumel nevie mať v ústach lebo nevie dýchať nosom Prosím o nejakú radu dcéra aj chce spať ale nevie plače celú noc aj jej odsavam aj som jej vyvisila vankúš a ajtak 😔😔😔😑
nedavat cumel, ked ma zapchaty nos, dycha ustami a cumel to len zhorsuje. treba davat aj kvapkx na uvolnenie nosa-nasivin napr. a potom odsat sople a dat pamycon. nadcha sa zvykne lepsit po 4-5 dnoch, treba to len cadto odsavat a vela davat pit.
@vitriolka zabudla som napísať najprv sme dávali nasivin po 3 dní doktorka vypisla pamikon
@vitriolka a ona bez cumla nezaspi😪😪
Pamycon su lokalne atb nie su ma upchaty nos,kludne podavajte 7 dni nasivin k tomu,zvysit polohu zvlhcujte vzduch
Dr. synovi predpísala fenistil kvapky keď mal zapchaty nos tak, že sa v noci dusil. Zabrali, spal po nich, odpuchla mu sliznica a aj lepšie dýchal. Inak len odsavat, zvlhčovat vzduch, vyvýšene pod hlavou a dobre vetrať. Nám tiež dobre spraví na takéto stavy inhalovat Vincentku. Ak máš deti, využijes inhalator určite, minimálne keď prídu škôlkarske choroby...
skus vybrat cumel, ked zaspi. a nasivin sa moze pouzivat aj sucasne s pamyconom. viem, aky je to mord, ale treba tie hlieny vsetky poodsavat a vydrzat
Pod hlavu vankus, zvlhcovat vzduch.urcite fenistil
boli ste na ORL ci netreba mandle nosne vybrat?
Soplik má už čisto zelený keď odsavam