ahojte zeny...moja malinka ma 9 mesiacov a stale ju bolieva brusko...je to aj v priebehu dna a aj vecer ked ju uspim tak sa mi do hodky zobudi na bolest bruska...ako malinka mavala koliky ale uz som myslela ze bude pokoj a zasa ju to brusko zacalo blievat...trva to asi mesiac mozno viac...ked ju uspavam na rukach tak sa len napne ako struna a placka co ju brusko boli...ma zastavene vetry a neviem ako jej pomoct...papa probiotika aj espumisan jej davam, vyskusali sme uz infacol aj sabsimplex a nic nejako extra nezabera...nemate nejake skusenosti s niecim naozja ucinnym?mozno aj nejake babske recepty na to...ja uz neviem...masirovanie bruska nepomaha nic...
@katusik19 Dobrý deň, chcela by som sa opytat a poradit ako to nakoniec dopadlo s vasou dcerkou. Moj syncek 8 mesacny ma rovanake problemy a uz som zufala. Do kedy to trvalo, resp. Co vam na to pomohlo? Dakujem
a nebola si na gastre? ved to moze byt hocicim, intoleranciou laktozy, alergiou na bielkovinu kravskeho mlieka, lepkom...inac tie probiotika tiez mozu obsahovat kravskemlieko a zase mozu vadit. mozno nie ale ja mam uz 5 rocnu a to sme si uzili svoje a teraz uz vieme - mliecna bielkovina + lepok. takze chod urcite na gastro, mozu to byt aj ine potraviny ale toto je najskor co sa riesi