Dobrý deň. Mám 9mesačnú dcéru. Od malička nás trápi atopicky ekzem, ktorý má na ľavej ručičke, na pravom ramienku a na čele. Ten sa nám už akosi podaril stopnúť. Vyhadzuje sa ešte, ale keď to potriem modrou indulonou hneď to zmizne. Viac co ma trápi je, červený krk. Neskutočne ju svrby. Stále sa škrabe hlavne v noci. Nemôže preto spinkať. To začervenanie vyzerá ako zaparenina nevyzerá to ako atopicky ekzem. Dcéra je bacuľata.... A ten krk ma schovaný... Poraďte mi som už zúfalá skúšala som už hocičo. Za pochopenie ďakujem Lenka
ja dávam dcerke Biodermu Atoderm. Nanesiem tenku vrstvu a rozotriem. Vždy pomože.
Skus si zohnat vodu z Podhajskej pred par rokmi tam liecili ae velmi dobre pomahala su o tom starsie clanky
Skusit krem sanAktiv a je aj kupel je to s justu vytazok z mrtveho mora
Skus ichtyolovu mast z lekarne.ak to ma cervene treba to vysusit a stiahnut zapal. Potom mozes hydratovat napr.rada z Biodermy pre atopikov
@martina_malacky Bioderma nie každému dieťatku s atopickym sadne môže to ešte zhoršiť moja malá napr na Bioderma atoderm reagovala zle...........@lenkarabcanova krkčok by som trošku zasypala púdrom ak je to zaparenina a na telíčko odporúčam Calivita Hand and Body lotion je výborné to mlieko a cenovo dostupné ja ho používam tiež pre obe aj seba aj malu, ktorá má atopicky ekzém
@lenkarabcanova ja Radim z vlastnej skúsenosti lamelloderm od Justu pomáha a to dosť skoro. Ak chcete bližšie info napíšte mi. Rada pomôžem
u nas je osvedčený Tea Tree krém...
To bude pravdepodobne mokry ekzem,ten treba susit...asi by som to troska pretrela repikom a potom sudocrem alebo zinkova mast a vetrat, pofukat 🙂 . Moja mala zapareny krk v zahybe v lete.. a ten sudocrem.pekne zabral...hlavne nepremastovat ako suchy ekzem, ked to ma v zahybe, to jej bude mokvat a parit sa.
repik je fajny na vselijake kozne problemy. ale mne sa velmi dobre osvedčil klasicky bepanthen care. aj na zapareniny-ekzem pod krkom. pripadne ten spominany atoderm od biodermy, ale to je skor na suche miesta
Ďakujem vám veľmi pekne za všetky rady pomohol nám holtov krém a indulona. Ďakujeme Lenks
ahojte dievčatá, náš malý máva suchý atopický ekzém, včera sa mu znova vyhádzali na brušku, tam kde mával ten suchý ekzém, pupáčiky a okolie je červené, svrbí ho to, môže to mať ten mokvavý ekzém? na jeseň to mal tiež, zabral nám na to hypermangán
Mojim synčekom obom pomohol sudokrém, alebo aj Exipial.