AHOJTE, mam 8 ročného synčeka a včera prehltol asi 10 žuvačiek. Poslednú dobu má v obľube papať doma vyrobené žuvačky. Od rána má črevné potiaže. Hnačka striedajúce vracanie. Baby neviete mi nejako poradiť? Ďakujem za každú radu. 🙂
ja tiez jedavam zuvacky ... ked nechces aby to robil nedavaj mu ich
Tiež pochybujem ze zo zuvaciek
Tak mu nedavaj zuvacky.
Este s niecim potrebujes poradit...?
@viestta Ďakujem za odpoveď. Skúsim ten xylitol vysadiť snáď pomôže. Ale keď jemu tie žuvačky tak chutia. Úplne sa mu rozžiaria tie jeho modré očká keď ich zbadá. Baby, ďakujem za rady.
ja to robim tiez, ale nie som mala, mam 35 🙈
@biomamina78 prečo mu ich dávaš?
@biomamina78 doktorka tu odpoveda
@biomamina78
Mudr Dobias, zachranar, otec, dedko. Nedavam vobec zuvacky a nebudem.
@biomamina78 a načo mu ich dávaš keď ich prehĺta ? Nechápem tomu spraví raz fajn dostane ešte jednu a prehltne ju znova tak nech sa rozluci so zuvackami a hotovo.
Aj keby ich nehltal. Na xylitole je jasne napisane,ze vacsie davky sposobuju hnacky. A ty mu ich das 8 zjest🙈 Skusas kolko vydrzi a kedy mu prestanu ziarit ocka? 🤔
My sme mali papagaja ktoremu sa rozziarili ocka ked videl jogurt. A tak aj dopadol ze z toho zdochol. Podobne dopadnete aj vy so zuvackami ked teba tesi ze sa mu rozziaria ocka a on ich bude jest
@katulienkax Tým mi chcete naznačiť že mojmu malinkému sa niečo v najbližšej dobe stane? Trošku drzé podľa mňa.
no ak si nedá vysvetliť, že ich papať nemá, tak by som mu ich nejaký čas nedávala.
@viestta Prepáčte ale vaša drzosť už prekračuje hranice.
@viestta Moje hodnoty sú nastavené veľmi dobre, ba priam až úžasne.😙
@biomamina78 hodnoty možno, no prístup k výchove by si mala jednoznačne zmeniť
@patka06 Tvoj názor.
8 ročnému vysvetliť, že žuvačky sa neprehĺtajú, ak nepochopí, jednoducho nedať žuvačky