dobry den. mam 8rocneho syna, velmi sa poti jeho hlava, aj ked vonku mame -10stupnov. chrbat, nohy, nic, iba hlava a stale ma mokre vlasy... ale hlavne to mi vadi, ze ked pride domov zo skoly, musim mu umyt podpazusie lebo strasne smrdi, darmo mu umyvam s antibakterialnym mydlom, poriadne utriem do sucha, ale aj na druhy den pride domov tak isto... co by som mala robit. ma len 8rokov, co bude neskorsie? necitit to ani na satach, co kazde rano oblecie ciste, .....
mozno mi viete poradit....
dakujem, zuzana
Presne, toto je jasny priznak problemu zo stitnou zlazou. To sa da dobre nastavenymi liekmi dat vsetko pekne do poriadku. Plus pediater by mal spravit potny test.
tak, tak, hormonálny profil a potný test....
presne vysetrit stitnu zlazu.v lekarni maju specialne dezodoranty pre nadmerne potenie
tie dezodoranty by som neskušala..je to 8r.dieťa ☹ ale isto by som to riešila s dr.može to byť ta štitna čo spominaju baby...
držim palce nech všetko dobre dopadne
jednoznacne toto povedat padiatricke a dezodoranty v jeho veku v ziadnom pripade !!!
Jednoznacne ist na krv kvoli stitnej zlaze.Ja mam tiez stitnu zlazu a uz 13 rokov beriem lieky.
daj vysetrit krv a ist k endokrinologovi