Ahojte.dcerka 8 rocna ma len rano,ked si fuka nos zeleny hlien,cez den vobec nekasle a nesopli a citi sa fajn.Viem,ze zeleny hlien je infekt,a rozmyslam,ci utekat k lekarke alebo este pockat,ked je bez teploty.Davam jej
rano Nasivin,Preventan akut,v triede su vsetci so zelenymi soplami,dakujem
Zasa sa bojim,ze ked bude so zelenymi hlienami o tyzden ma teplotu a antibiotika
@katikaba Pokial nesopli pocas dna a nesmrka, neriesila by som. AJ ked idem s detmi k dr. a pyta sa na farbu hlienu v pripade soplov, tak sa pyta na poobedny sopel. Tvrdi ze rano, po noci, ked nieco stecie a potrebujes to jednym razom vysmrkat tak nevadi ked je zeleny. ZVykne to tak byt vraj ...
@katikaba moje decka mavaju rozne zafarbene sople cely rok, ale chore nie su. Ak nema iny problem, tak odporucam prestat sledovat farbu vo vreckovke a nechat to tak. Ak ma byt chora, tak bude, nech ma sople aj ruzove s fialovymi slonikmi 🙂 A naopak, moze byt chora a mat hlieny len priesvitne.
Vies co pomaha stopkasel.on je na hlieny aj.neverila by son keby sme neuzivali.treba sice dlhsie uzivat.ale je dobry.je bylinkovy Nic nepokazis
Mozes este preplachovat Sterimarom s meďou - ten posobi na bakterie. 2 tyzdne -3x denne niekolko strekov do nosteka a vyfukat.
ahoj...ja by som skusila každý večer vypláchnuť nos slanou vodou pomocou tej nosovej krhličky...je to super vec...aj dutiny prepláchne....pár dní zopakovať a uvidíte....určite teraz nie doktorovi...kopec chorých všade..
Dakujem babenky za skvele rady a peknu nedelu
Neutekaj,chytíte chrípku v čakárni,ak sa cíti dobre tak nerieš.