8 ročná dcéra má zdúrené okolo bradaviek

bjl0803
30. júl 2020

Ahojte už sa cítim byť dosť otravná ale modrý koník som začala používať aktívne len pár dní dozadu a ľúbi sa mi že sa tu nájdu zeny čo poradia ....a preto idem s novou vecou k vám ....mám 8 ročnú dcérku pár krát mi spomenula že ju boli okolí bradaviek aj to tam mala také zdurené .... myslíte že je to ok v jej veku .... Ako takýmto štýlom dva roky a čakáme manstruaciu ? Mamičky dievčatiek kedy ste to dostali ? Ako to berú také malé dievčatá ? Ja som mala 15 keď to prišlo ...ale keď počúvam niektoré že v 9-11 už majú noooo je to dosť skoro si myslím ....

grace55
30. júl 2020

@bjl0803 moja dcerka mala v podobnom veku tento problem, opytala som sa lekarky a ta poved a la, ze to mozu byt hormony z kuraciny. Aby som ju vysadila na cas, alebo jej davala len domacu. Po case to.preslo.

tina7729
30. júl 2020

@bjl0803 ahoj.aj moja má 8rokov. A presne toto čo píšeš mala už pred 8rokom. Že je to normálne bola som u dr. Jednu bradavku mala akoby väčšiu ako hrču tam bolelo ju to na dotyk.zlakla som sa čo sa deje. No hormóny. Neviem či môžme čakať že menštruácia čochvíľa bude🤦🤷 no bojím sa pri mojej ako bude prebiehať ona je taký bojko vidí krv keď sa príklad udre poreze a toto? Fu neviem.

masha185
30. júl 2020

@bjl0803 moja mamina mala v 11 rokoch prvú menštruáciu ...je to fakt individy

autumm
30. júl 2020

Ahoj. kludne to moze byt to kuracie mäso ako spomina grace. Je plne hormónov a rastu z toho prsia ci chlapcom alebo dievcatam.

fomelka
30. júl 2020

Spýtaj sa na to doktorky pre istotu keˇdbudeš mať možnosť, možno nech aj krvné testy nejaké spravia ale pravdepodobne to budú tie hormóny

krisbar
30. júl 2020

Ak kupujete kuracinu z polska a velkochovov v supermarketoch tak to kludne mozu byt rastove hormony, ktore tam davaju, aby kura namiesto 80dni rastlo len 40.

luccija
1. aug 2020

@bjl0803 žiadna kuracina, ale začínajú jej rast prsia.Kamaratka sa zľakla dcéra sa sťažovala v 8 r na hrčku a zdureninu išli k pediatricke a tá skonštatovala hormóny rast pŕs ubehli 2 r a kupujú podprsenku😊ale pre istotu sa ukážte pediatricke