Ahojte maminky, prosím vás o radu, čo by mohlo pomôcť nášmu malému, aby sa mu dalo lepšie vykakať? Dakujem za všetky rady...
Ahoj, mne velmi pomohol (teda mojmu malemu) jogurt PRobia.. teraz mu davam do mlieka (uz ma 20mes. Ale casto sa nemoze vykakat) vlakninu, je to taky prasok - doplnok stravy.... Ale ta probia fakt super pomohla...
@katulik851 a ten jogurt prosím ťa kde môžem kúpiť? A to mu môžem noemálne aj ovsenú kašu dať? A dakujem vám 🙂
V tom veku ovsena kasa, ovocie, najma jablka. Pomaha od Slivkova stava Bio od Hipp,maju ju v DMke. Urcite polievky, vela tekutin,najma voda
ja som vyvarala susene slivky a davala som to malej po lyzickach pit
@anicka246 to maju myslim vsade (ja kupujem v jednote) probia jogurt ;)
A ano tiez vyvarovat sa samozrejme veciam kt.zapekaju ( u nas ti boli zemiaky, mrkva, banan, )
Ahojte dakujem za rady, dneska mal na ritke aj krv tak sme šli k doktorke.. zrejme ho kašičky zapekajú... neviete mi prosím poradiť nejakú špeciálnu ktorá by nezapekala? Kázala nám piť šťavičky, to môžem aj tie z DM kupovať??
@anicka246 tu som našla diskusiu o tom, či sa smie repa podávať malým deťom či nie, ale nie som z toho veľmi múdra 🙂
http://baby-cafe.cz/forum/diskuse/38/1597
@anicka246 ja by som davala jablkovu stavu (100%, nie dzusiky), zavarane slivky... skus na ranajky davat varenu ovsenu kasu (nie tie instantne) s ovocim...
Nam pomohol domaci zavarany slivkovy lekvar,pridavam do jogurtu ovsene vlocky a na dennom poriadkz su jablcka alebo hrusky tie maju vela vlaknini a hlavne vela cistej vodičky
na lačno vlažná voda,vynechajte pečivo,sladkosti,musí piť v priebehu dňa veľa vody,treba do neho dostať vlákninu,v lekárni kúpiť probiotiká,masírovať bruško,cvičiť (nožička pritláčať k brušku,ale nie nejako drasticky),zavárané slivky a šťava z nich,čaj z ľanových semienok,jogurty,vylúčiť varenú mrkvu,ryžu,radšej dávať polievky najmä zeleninové a tiež čerstvá zelenina a ovocie.