8 mesačný synček má druhý týždeň problémy s kakaním

danka2016
31. okt 2016

Moj 8 mes syn zacal pred 2 tyzdnami hnackovat, co bolo sprevadzane aj horuckou, ktora ale trvala len jednu noc. Prehanalo ho asi 3 dni ale papat papal aj dost pil. Samozrejme som volala dr.ktora mi povedala aby som mu kupila probiotika a nasadila mrkvovu ryzovu dietu. Po 3 dnoch sa to zlepsilo ale bohuzial iba na den, dva. Potom zasa zacal kakat ,ale uz cez den a vecer take redsie ja som to nazvala " placky" ale vzdy tam bolo vidiet co jedol. (Pred tymto problemom mal normalnu stolicu, stravene jedlo. ) a rano a doobeda zelenozlty "sliz", alebo akoby som to nazvala. Takze som pekne vzorku stolice poslala na rozbor z coho vyslo vsetko negativne. Pred 3 dnami som posla aj vyter kde cakam na dalsie vysledky. Vcera nekakal cely den , ale bol stale umrncany a bolo vydiet ze nie je ok. Vykakal sa az vecer , zasa ryzova placka. Dnes rano a doobeda zasa slizna zelenozlta stolica. Uz som zmenila aj probiotika na linex a kupila mu aj vlakninu. Trocha som uz zufala lebo to trva uz dost dlho😞.
Zuby este nema a neviem ci pri tom by to trvalo tak dlho....a ci by to malo vplyv aj na travenie. Ani som nepridala novu potravinu do jedalnicka.
Prosim vas ak mate niekto podobnu skusenost potesim sa kazdej rade...
Na nete som tiez skusala hladat ale nic podobne som nenasla.

petrao2
31. okt 2016

Moja hnackovala 3 tyzdne,nezabralo nic....probiotika,diety,vyvar ☹
vysli zuby skoncilo trapenie s hnackami

sanmari85
31. okt 2016

Skuste smectu ....a vlakninu by som dala prec ... kludne to mozu byt zubky...

danka2016
autor
31. okt 2016

nikto mojom okoli sa nestretol ze by to trvalo tak dlho koli zubkom tak som bola uz na pochybach. dufam ze to bude len to.
Dakujem

ella282
31. okt 2016

@danka2016 pisem ti ip

elfi1
31. okt 2016

Pokial su vysledky negativne,tak by to mohlo byt kludne zo zubkov. Moja tiez mavala hlienovitu stolicu asi po dva razy ked jej zuby isli.

danka2016
autor
2. nov 2016

Takze druhe testy ukazali salmonelu.... Nechapem.hrozne😞
Zajtra na krv a uvideme co nas este caka.