8 mesačný chlapček je stále zahlienený

1lusia1
20. jan 2021

Ahojte. Idem si po radu co Vam pomahalo pri zahlieneni takychto malych deticiek? Syncek je uz cca mesiac zahlieneny. Volali sme uz s pediatrickou niekolko krat aj ho pozrela a pocuvla. Dychanie ciste aj hrdlo. Pred sviatkami mal biele hlieny v nosteku, davali sme Libenar pred odsavanim a po odsati Pamycon. Soplik sa mi zda ze presiel do hrdla a na Silvestra mal hlienovy kasel, davali sme Bronchipret, Kalciovy sirup, olejove teple zabaly na hrudnik, kasel po cca 10dnoch presiel a vratil sa soplik. Opat sme tyzden davali Pamycon a sinuoret kvapky aby sa mu zriedil lebo bol dost husty a tazko siel vysat. Konvime dnes s Pamyconom a stale mame soplik. Po poslednom rozhovore doktorka povedala ze nam uz inak nevie pomoct 😔. Aj zvlhcujeme doma. Mate prosim skusenost a co Vam.prosim zabralo? Naozaj uz neviem ako mu pomoct. Vazim si kazdu cennu radu. Dakujem.

melindaaaa
20. jan 2021

@1lusia1 dobry den, no my sme mali toto iste ale 2 mesiace🙆🏼‍♀️- uz som bola z toho na nervy. Mne mala stale kaslala, 3 sirupy som vystriedala- lekarka stale ze hrdlo ciste, aj ked ju pocuvala - vsetko bolo v poriadku- diagnoza- je zahlienena... Mala ma 2,5 roka.Teraz som si kupila inhalator. Pouzivam ho 2 dni, a uz nekasle🙏- spustili sa jej sopliky, odsavam.... tak dufam, ze za par dni- bude uplne fit.

makova333
20. jan 2021

@1lusia1 treba dat vysetrit alergie a intolerancie vratane DAO (histaminova). Kupit inhalator. Odkedy ho mame, zahlienenie nam mizne do par dni. Inhalujeme vincentku.

1lusia1
autor
20. jan 2021

@makova333
@melindaaaa aky inhalator ste si kupili? Maska by pasovala aj na takychto spuntov? Neviem ako inhalovat takehoto prcka 😒. Ked kvapkame kvapky, davame sirup ci odsavame velmi place, trha sa, jeden ma problem mu odsat sopliky. Viem ze takyto spuntici mavaju sopliky nerada by som hned s nim utekala po kadejakych lekaroch v tejto dobe kde korona stoji za kazdym rohom.

makova333
20. jan 2021

@1lusia1 my mame tento https://www.tlakomeryomron.sk/inhalatory/inhala..., ma dve masky a ta mensia je naozaj pre malicke deticky. Moj 9 rocny uz pouziva tu väcsiu. Co sa tyka obsedenia moj aj synovec vydrzia inhalovat tych 10 minut pri rozpravke v pohode. Inhalujes kratsie a castejsie (max 10 minut).

melindaaaa
20. jan 2021

@1lusia1 mi mame tento https://www.pilulka.sk/inhalator-beurer-ih-40. Ja som velmi spokojna, sice ho pouzivame kratko, ale vidim ucinok. Ja som ho kupila na odporucanie znamej, ktora ma dve deti- a teda trpia na dutiny. A ze vyskusala viac inhalatorov, a tento je podla nej naj... ja som ju videla inhalovat na chate 10 mesacne babätko, a uplne super. Ona mi ho odporucila, ze je velmi tichy- a teda babätka sa toho neboja.

nyphadora
23. jan 2021

@1lusia1 dvera tak jola tiez ako 6 mesacna a nam pomohol libenar ( kupite v lekarni) alebo mozno este ten inhalator, verim ze sa k nemu casom dostaneme

123xyz
23. jan 2021

moze sa jednat o alergiu. Ak nechcete ist k lekarovi, skuste niektore veci vysadit a odpozorovat si to.