Ahojte. Idem si po radu co Vam pomahalo pri zahlieneni takychto malych deticiek? Syncek je uz cca mesiac zahlieneny. Volali sme uz s pediatrickou niekolko krat aj ho pozrela a pocuvla. Dychanie ciste aj hrdlo. Pred sviatkami mal biele hlieny v nosteku, davali sme Libenar pred odsavanim a po odsati Pamycon. Soplik sa mi zda ze presiel do hrdla a na Silvestra mal hlienovy kasel, davali sme Bronchipret, Kalciovy sirup, olejove teple zabaly na hrudnik, kasel po cca 10dnoch presiel a vratil sa soplik. Opat sme tyzden davali Pamycon a sinuoret kvapky aby sa mu zriedil lebo bol dost husty a tazko siel vysat. Konvime dnes s Pamyconom a stale mame soplik. Po poslednom rozhovore doktorka povedala ze nam uz inak nevie pomoct 😔. Aj zvlhcujeme doma. Mate prosim skusenost a co Vam.prosim zabralo? Naozaj uz neviem ako mu pomoct. Vazim si kazdu cennu radu. Dakujem.
@makova333
@melindaaaa aky inhalator ste si kupili? Maska by pasovala aj na takychto spuntov? Neviem ako inhalovat takehoto prcka 😒. Ked kvapkame kvapky, davame sirup ci odsavame velmi place, trha sa, jeden ma problem mu odsat sopliky. Viem ze takyto spuntici mavaju sopliky nerada by som hned s nim utekala po kadejakych lekaroch v tejto dobe kde korona stoji za kazdym rohom.
@1lusia1 my mame tento https://www.tlakomeryomron.sk/inhalatory/inhala..., ma dve masky a ta mensia je naozaj pre malicke deticky. Moj 9 rocny uz pouziva tu väcsiu. Co sa tyka obsedenia moj aj synovec vydrzia inhalovat tych 10 minut pri rozpravke v pohode. Inhalujes kratsie a castejsie (max 10 minut).
@1lusia1 mi mame tento https://www.pilulka.sk/inhalator-beurer-ih-40. Ja som velmi spokojna, sice ho pouzivame kratko, ale vidim ucinok. Ja som ho kupila na odporucanie znamej, ktora ma dve deti- a teda trpia na dutiny. A ze vyskusala viac inhalatorov, a tento je podla nej naj... ja som ju videla inhalovat na chate 10 mesacne babätko, a uplne super. Ona mi ho odporucila, ze je velmi tichy- a teda babätka sa toho neboja.
moze sa jednat o alergiu. Ak nechcete ist k lekarovi, skuste niektore veci vysadit a odpozorovat si to.
@1lusia1 dobry den, no my sme mali toto iste ale 2 mesiace🙆🏼♀️- uz som bola z toho na nervy. Mne mala stale kaslala, 3 sirupy som vystriedala- lekarka stale ze hrdlo ciste, aj ked ju pocuvala - vsetko bolo v poriadku- diagnoza- je zahlienena... Mala ma 2,5 roka.Teraz som si kupila inhalator. Pouzivam ho 2 dni, a uz nekasle🙏- spustili sa jej sopliky, odsavam.... tak dufam, ze za par dni- bude uplne fit.