Poraďte mi prosím niekto nejaký recept na príkrm pre 8 mesačné dieťa ktoré hnačkuje. Možno je to zúbkov už máme 6 a stále si dáva do pusy všetko čo chytí ale začali sme už prikrmovať tak mu chcem niečo navariť .Teraz nedávam ani Hami kaše ani výživu iba kojím a dávam banán.
no on by mi aj spapal - čo mu ponúknem to spapá ale vidím že hnačka neustupuje tak to chcem stravou upraviť.
rozvarena biela ryza s trochou mrkvy, klasika, to su veci ktore sa mozu davat uz od prveho prikrmu, pohoda
alebo v lekarni sa da kupit : "HIPP ŠŤAVA (NÁPOJ) ORS 200 (mrkvovo-ryžový odvar) proti hnačke"
soletky / suchare dat zuzlat, po lyzickach vychladeny slaby cierny caj
keby neustavalo trosku cierneho uhlia
+ samozrejme v kazdom pripade kvalitne detske probiotika
ďakujem vidíš tie probiotika kúpim / asi bio-gaia /a idem variť ryžu s mrkvou :o)
@lenkalienkam Ahojky. ja mám 7 mesačnú dcérku a tiež ju tento týždeň hnačkuje, najskôr mi ani nechcela nič jesť len kašu a mlieko a tiež kojím, ale kŕmila som ju normálne, dala som jej aj presnidávku. A tiež banán - ten by mal pomôcť. Včera som jej uvarila maslovú tekvicu s cuketou a sladkým zemiakom a kur.mäsko a ryža. A mňam,mňam konečne mi po 2 dňoch spapala aj príkrm 😀 . A dnes ráno kakala normálne. Tak vyskúšaj.Ono to je možno aj z toho tepla..... 😉