maly MA 8 mesiacov- dnes mi 3x vracal, napinalo ho nakoniec, vsetko islo von:(Ide mu zubok von, nema ani teplotu ani nic, len neviem, co s nim. Dostava uz prikrmy, ale mal len kasu s ovocim, len vela cickal dnes, bol aj mrzuty, myslela som, ze zo zubu. ale teraz neviem. chce cicu, ale bojim sa, aby znovu negrcal. co mam robit? Davam rehydratacny roztok. Je mrzuty od hladu, chudatko,ako postupovat, dajte nejake rady, prosiiim! kojili ste, ked malo dieta grcacky?
@bubla30 kojiť áno, vysaď všetku ostatnú stravu a nech ostane na MM. Môj malý triktát do prvého roka chytil grcaciu virózu a lekárka vravela, že kojiť áno. Po menej, nie veľa naraz a častejšie. Držím palce, aby ho to rýchlo prešlo.
urcite koj dalej
urcite kojit co najcastejsie, to je najlepsie aj pri vracani aj pri teplote. Drzim palce nech to netrva dlho.
ak to vyzaduje, tak kojit, aj ked spanok mu najlepsie urobi, zaludok sa mu musi upokojit, ale zrejme od hladu ani nezaspi, a dala by som aj nieco na upokojenie, nejaky cipok, ten zaberie aj na virozu, aj na zubok, to je uz jedno z coho to ma...
dakujem, baby
baby, noc sme prespinkali, dal len jedno kojenie, teraz rano sa velmi neberie papat, tak mu davkujem po troske vodu a postupne aj mliecko-MM. dakujem za rady, tiez sa mi nezdalo, ze by som mu nemala dat cicu, ked si pyta- rada doktorky-vynechat kojenie.
dojci, to je aj pri zvracani to najlepsie