Dobry den. Mam 8 mesacnu dceru ktora je uz vise mesiaca stale chora. Zaciatkom septembra mala zapal pluc liecila sa 3 tyzdne. Ale od vtedy je stale chora stale je nachladena a ma hlieny uz cely mesiac a ktomu jej aj chripe hrudnik, boli sme u doktora a ten povedal ze ma infekciu dal jej antibiotika ale ajtak jej to nepomohlo. Ma niekto stim skusenosti ja uz neviem co mam robit bojim sa onu
Ziadat odbery, aby sa vylucilo bakterialne ochorenie. A podla toho cielena liecba. Moze ist napr. o virozu a to moze liecba ant.len zhorsovat. Odbery. Poznam z osobnej skusenosti. Ked nam lekarka menila ant.a nic nezabralo az ked sme prerusili ant.liecbu tak to odznelo
Neposlali ju name ziadne vyetrenie ziadala son aby ju poslali na snimok ale povedali ze nemusi ze vraj ma infekciu viac mi ktomu nepovedali nic uz je mesiac takto chora a oni ju neposlu na riadne vysetrenie vraj dychanie ma vyborne alle ked jej dam ruku name hrudnik citit ze to nieje normalne dychanie ja uz fakt neviem co mam robit
@lianalenka no uz davno by som menila doktora .. tak malemu dietatu dat antibiotika bez poriadneho vysetrenia omg... tvoj dr nieje kompletny ... nieje to este stara komunisticka babka kt musi mat za kazdu cenu pravdu a na vsetko dava klasika antibiotika? 😠
@silaviat hah nie nieje stara ale ja som v zahranici a tu su taky doktory ktory pozru do pocitaca a uz vedia vsetko a uz je jej trosku lepsie ale stale jej chripe " pani doktorka " povedala ze jej nemam nic davat ze to o paru tyzdnov prejde no neviem ci tomu mam verit
@lianalenka ahoj, ked jej chripe v hrudniku, co vas doktor neposiela s dietatom na plucne oddelenie?