7 týždňové dieťa je stále žlté

28. okt 2020

Ahojte. Kedy zmizlo žlté sfarbenie u vašich detí ? Dcérka má 7 týždňov, a ešte stále sa mi zdá byť žltá ( aj oči má ešte trošku žlté). Pri prepúšťaní z nemocnice mala hodnoty 240, ale boli klesajúce. Odvtedy nám pediater nemeral hodnoty, ani nebral krv. Plne ju kojim, od prepustenia z nemocnice pribrala cca 2 kilá, vyzerá byť v pohode. Len ta žltá farba 🙄

miaumiauxc
28. okt 2020

Ono to trvá dlhšie kým deti vyblednu...nám ale teda robili okolo 8 týždňa kontrolný odber krvy.
Mali sme to v správe z nemocnice že to má Dr urobiť...

pavla013
28. okt 2020

Skúste ju davať viac k svetlu, cez deň k oknu 🙂

lypka
28. okt 2020

Nepoteším ťa, náš bol žltý až 4 mesiace :/

nini1010
28. okt 2020

Aj moj syn bol zlty velmk dlho.Aj z nemocky sme sli s tym ze nam maju kontrolovat krv.Ale.ak sa tinto nezda zavolaj pediatricke radsej aby nemal az prilis vysoke hodnoty.

kubkovamama
28. okt 2020

Moji boli zltucky ako kurátka veľmi dlho.Ked klesá a kojis,netráp sa,ono to ustúpi a ešte je pekne,stačí ti ho vycapit na svetlo.Syn bol veľmi dlho,odbery si nepamätám v akých časoch mu robili,iba som s ním bola stále na slnku a vonku,bol tiež veľmi spavý.Dcérka cca 3mesiace,no chodili sme na ožiare,bola zimné bábätko a slnko nikde.

autor
28. okt 2020

Na kontrolu by sme mali ísť o týždeň, a aj hovorili že po 8 týždňoch budú brať krv keby je veľmi žltá. Ale no neviem. Mne sa zdá že niektoré dni je bledsia, niektoré viac žltá. A na svetlo ju dávam každý deň. Ona spáva v kočíku pod oknom celý deň ( nesvieti tam priame slnko), iba na noc ide do postieľky spať. Ale nevidím nejaký rozdiel. A vaše deti sú zdravé ? Teda nemali nič z toho, že boli dlhšie žlté ?

lypka
28. okt 2020

3. novembra bude mať 8 mesiacov, všetko v poriadku, zdravý, ešte nemal ani sopeľ.

renab
28. okt 2020

Vysoke hodnoty bilirubinu ohrozuju vyvoj mozgu. Ak sa ti mala nezda, je spava, daj jej skontrolovat. Nasa bola ako broskyna a dokazala spat aj 8 hodin vkuse.

blah24
28. okt 2020

Muj prvni syn byl zluty pul roku. Taky mel vysoke hodnoty, brali mu krev z hlavicky ale nakonec kleslo samo po pul roce

martulienka58
28. okt 2020

Mne naša dr vravela,že dieťa bledne od nôh...nám to stále tak kontrolovala. Moji všetci traja mali žltačku a tiež boli dosť dlho žlti... Sú zdraví a šikovní

autor
29. okt 2020

Ďakujem za odpovede. Spavá není podľa mňa , v noci sa budí každé 3hodky a cez deň spí hodinu a potom je dve tri hodinky hore. Na poslednej kontrole hovorila doktorka, že má žltú len hlavičku a trošku krk. Ale odvtedy sa mi nezdá, že by viac vybledla . Stále je rovnaká. Zato som nevedela, či je normálne že je žltá už 7 týždňov 🙄
Spí stále pod oknom. Ale keď je stále zamračené, tak to asi nepomáha.

verci78
29. okt 2020

My sme boli žltý 10 týždňov po 8 nám brala krv, hodnoty boli zvýšené kázala odsavat mlieko a prevarit. Nepomohlo stále bol žltý. Ú nás ale muž má fyziologický zvýšený bilirubin tzv Gilbert ov syndróm. A to nám potvrdili aj na gastre. Nie je to nič hrozné,len keď sa moc vysili alebo je veľmi unavený urevsny môže ozltnut.