7 týždňové bábo necikalo 6 hodín

eva1122
21. apr 2014

Ahojte mamičky. Mám 7 týždňové bábätko, ktoré v noci spinkalo 6 hodín a po prebudení mal suchú plienku. Cez deň potom cikal dosť. Stretli ste sa s takým niečím?
Ďakujem za pomoc

niki101988
21. apr 2014

Ak doteraz cikal normálne nerobila by som z toho vedu

siska53
21. apr 2014

@eva1122 ano,uz som to,zazila.potom to dohnali.🙂

nunu2013
21. apr 2014

My sme mali sice tento problem v lete makinka je narodena v maji a prisli prve horucavy a boli sme cisto kojeny vodu nechcela letela som k doktorke a mali sme nieco na oblicke nejake rozsirene kalichy. Okamzite sme boli sledovany na detskej urologii kazde 3 mesiace ale nastastie mala z toho vyrasta. Vacsinou do jedneho roka by sa to malo upravit ked nie hrozi operacia. Ja by som to nepodcenovaala aj nasa doktorka bola zhrozena ze nic nezistili v porodnici kde sa robi alebo asi len ma robit novorodenecky screening obliciek. My sme museli len dodrziavat dostatocny prijem tekutin aby sme mali denne pocikane aspon 4 plienky. Drzim palce aby ste to mali v poriadku

milota164
21. apr 2014

Ak cika cez den normalne tak je to ok. Moja spala v noci aj 11 hodin a mala suchu plienku, tiez som sa prvy krat zlakla , ale bolo to v poriadku 🙂

eva1122
autor
21. apr 2014

@nunu2013 ďakujem pekne za upozornenie, určite to povieme našej dr. Dúfam, že to bude ok. Baby veľmi si cením, že ste mi odpísali, aspoň viem, že v tom nie som sama!

jana_eyre
21. apr 2014

@eva1122 syn tak isto v prvom roku zivota.. bol ale trocha starsi, od pol roka v noci proste necikaval, nechaval to na rano.. ked som sa pytala dr. vravela, ze niektore deti proste v noci necikaju, mam to vyuzit a davat ho na nocnik.. moc mal podla vysetrenia v poriadku, tak som to viac neriesila.. od roka ma ale tak plnu plienku akoby som ju namocila dovody.. 🙂 ale vas doktor bude vediet najlepsie..

kofoluska
22. apr 2014

Aj nas maval v prvych mesiacoch v noci suchu plienku. Ale za 24 hodin tych plienok, poriadne precuranych, bolo dost, takze som to neriesila.

1234lubka
22. apr 2014

no podla mna nic strasne ked ti inak cika dost...vobec by som neriesila...kamoske mala asi od mesiaca v noci dost malo cikala...a ked bola starsia tak vobec....ked cika cez den tak co....ved koniec koncov ani mi v noci velmi necikame :D ale sme dospely to je pravda :D

katyax
22. apr 2014

naša malá posledné 2 mesiace (teraz má 7 m) v noci vôbec neciká, ráno sa zobudí s úplne suchou plienkou, po nacickaní sa potom pekne pociká.