7 ročný syn zjedol umelohmotnú časť hračky

5. dec 2020

Ahojte, 7-rocny syn zjedol malu umelohmotnu cast z hracky z kinderka, co s tym? Treba to nejak u lekara riesit, ci len odsledovat, ci to vyluci stolicou, dakujem

tosomja
5. dec 2020

7rocny? A on nevie, že hračky sa do úst nedávajú? Kým ho neskriabe v hrdle a nič nebolí, tak to vylúči. Kinderhracky nie sú veľké, predpokladám že nejaké koliesko len. A vysvetliť mu, že keď je hladný, treba pýtať jesť a nie jesť hračky 😄

stanulienkat
5. dec 2020

Vyluci

tinapa
5. dec 2020

To sa mu ako podarilo?

autor
5. dec 2020

Ako sa mu to podarilo? Ci uz na to nie je velky, aby vedel, ze hracky nepatria do ust? No ide ma porazit, veru ako male babätko. Proste si zrejme zobral vecer do posteli hracku, chcel ju rozpojit zubami a bolo to, ted tak mi po popisal, ked som ho vypocuvala

jaja1979
5. dec 2020

No to ako u nás... Môj desaťročný synáčik si minulý týždeň strčil do nosa gombík... Ma skoro porazilo, už som sa videla na usno-nosno-krcnom... Našťastie nespanikaril a sám si to vybral pinzetou. Takéto niečo mi neurobil ani keď mal tri roky... Ja mám niekedy pocit, že tie decká rozum nedostanú nikdy...😫😫😅😅

yukki
5. dec 2020

Môžeš to prípadne odsledovat v stolici ak chceš mať istotu, že vyšlo..... Daj mu dajakú vlákninu, vločky, kyslú kapustu... Dnes do jedálnička. Stáva sa, my sme aj so staršou už boli na rtg s klucenkou v črevách....

ninusa221
5. dec 2020

Sesternica ked bola mala tak si tie guličky z pištole oranžove napchala do nosa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

evkakozickova
5. dec 2020

@jaja1979 🤣🤣 ten pocit mám aj ja 😅

23petka
5. dec 2020

Nasa ako 3rocna prehltla 2cent,ale my sme skoncili v nemocnici,museli jej ho operacne vyberat,lebo sa jej zastavil pred tenkym crevom

mimkao
5. dec 2020

Presne takto zjedol môj tiež 7 ročný baterku. Dal si ju do úst, ľahol si, začal sa smiať a nechtiac prehltol.
Tak som rýchlo volala na pohotovosť a poslali nás do nemocnice. Tam sme museli ostať 5 dní, dokiaľ ju vykakal.

tosomja
5. dec 2020

@mimkao s baterkou som čítala hrôzostrašné scenáre. Ja mám pred tým rešpekt, nikdy nenechavam nič s baterkami poblizku deti. A desaťročná dcéra snáď už by mala mať rozum a nepchať všetko do úst

ktochytavzite
5. dec 2020

a neboj sa vykaka to,moje male babo asi rocne zjedlo cosi neidifikovatelne a bolo to v kaku,nic jej nebolo,ani som nevedela ze take nieco zjedla len som to nasla.

nevenka
5. dec 2020

@jaja1979 jeeeeemine...no ale inak, minule tiez 7 rocny si vopchal lego do ust, som ho zvadila, co to robi...a on presne toto, ze mu to neslo rozpojit, tak zubami to chcel...🙈

mimkao
6. dec 2020

@tosomja Tak ono aj sedemročný by už mal mať rozum a predsa si ju strčil do úst.
Tiež nič také nenechávam po ruke, ale vtedy strážil dedko.
A povedal, že nevie, prečo to spravil, že vrátanej si to ani neuvedomil, že to robí.
Ako malé dieťa nikdy nič také nespravil a urobí to, keď je už ako tak veľký a rozumný.
Hej, baterky sú nebezpečné. Preto bol v nemocnici. Našťastie táto sa nerozleptala a nevytiekla.
Tým som ale chcela povedať len toľko, že aj veľké deti, od ktorých sa to už neočakáva, môžu spraviť takú blbosť, že rozum pri nej stojí...