7 ročný syn odmieta vyšetrenie

umabell
25. jún 2015

Ahojte, chcem sa spýtat, mam 7 rocneho syna, co sa nechce dat osetrit, týka sa to hlavne mandlí... Usta otvori len s podmienkou, ze mu doktorka neda do ust palicku... jeho strasne napína, dokonca ma panicky strach , nepomaha nic, vysvetlovania, vyhrazky proste nic... ma doslova paniku z toho ze mu tam vopchaju palicku... nemate s tým niekto skusenosti? ako sa to riesi s takýmito detmi? vzdy to vyzera na vysetreni ako na bojisku a vytvara sa v nom este vacsi strach.. u zubara je v pohode len u krcnej otras a potrebujem mu dat vyserit nosne mandle a to este nehovorim o vyteroch 😒 😒 😒 . dakujem pekne

senka111
10. júl 2015

Ani moj a povie si sam bez palicky.Respektuju to.A uz bude mat 10 a to je prve ked ide dnu pozerat bez palicky.dr pozrie baterkou.inak da sa dobre pozriet ked dieta lezi a otvori usta zakloni hlavu a posvieti sa baterkou.Ale toto neviem ci dr.bude suhlasit.

erickatt
10. júl 2015

Moj to ma. Raz ogrcal komplet seba , doktora, zem aj postel. Ja som im to vravela ze paluckou ne. Vzdy hned povie ze palickou nie! Aj on aj ja . A to ma 16. Inak aj ja s tym mam velkyyyy problem.

natalym
10. júl 2015

@umabell Môj muž má vyše 40 dsať a dogrcal by sa aj dnes. Ani bohovi. Zubár problém a veľký. Bol aj u psyychologičky - nič. Neporadím veru.