7 mesačné dieťa si škriabe nos

lara45
1. feb 2022

Ahojte ženy, idem si po banálnu otázku ale aj s tým potrebujem poradiť.Moja 7m dcérka si stále svrbí nos.Nie je to určite tým, že ma hlisty alebo parazity mne sa zda ,že ma šušne aj keď jej odsávam aj čistím s tyčinkou no keď sa jej znažim pozrieť hlbšie do nosa (voľným okom), tak sa mi zdá, že aj tam, uplné vzadu ma buď šušne alebo možno sa jej dostaly aj zvyšky stravy keď ju krmím, tak ma jedlo hádam všade.Moja otázka je ako čistíte nos vy svojim detičkám?

tajik
1. feb 2022

@lara45 používame morskú vodu a následne odsajem s odsavackou na vysávač....za mňa topka...už 10 rokov

emalka
1. feb 2022

Mne sa takto prejavovala alergia na prach. Zo zaciatku nebol ziadny opuch oci, ani kychanie, len neskutocne svrbenie nosa. Potom sa to casom rozvijalo.
Ak si ho bude stale skrabat a nebude s tym chciet prestat, šla by som k alergologovi.

bashee
1. feb 2022

Poradit ti neviem ale aj moj to robi. Drhne si ten nos a niekedy cez neho tak hlasno fuci akoby sa snazil vyfuknut sopel. Nemava sople a zriedka susne. Jedine ze y ho ako pises svrbelo nieco hlbsie. Kvapnut a vysat - hahaha to si neda. A ked sa mi aj podari nic nevyjde. Takze sama neviem. Ked ho mam v nosici niekedy si o mna brutal sucha ten nos. O moju hrud. Dnes sme boli na poradni a zabudla som to spomenut. 😃

lara45
autor
1. feb 2022

@bashee Presne ,toto keď čitám tak si predstavujem našu malu nakoniec som to dneska dokázala a odsala som jej aspoň trochu .Mne sa zda že to boli len šušne a nejaké aj zvyšky od jedla.Tak pevne verím že nič hlbšie tam nemá.

majlo1234
2. feb 2022

Nas si tiez o podlozku sucha nos, netusim co ho svrbi, ale odsavam spravidla po kupeli, vtedy su tie susne poddajne a vyjdu rychlo😀