Ahojte mamicky prosim vas o radu. Mam 7 mesacne dieta a vcera pocas spanku prvykrat zvracala, myslela som si ze mala len tazobu na zaludku ale vecer ked som ju ulozila sa po hodine pozvracala este aj obed vyvratila. Dnes doobeda sa to zopakovalo tak sme sli na pohotovost. Malej idu aj zubky a ma zvysenu teplotu, tak to doktorka uzavrela tym ze to budu zuby. Dnes vecer po zaspati opat vsetko vyvratila, popritom ju chyta aj kasel ale len pocas spanku cez den nie. Prosim poradte co to moze byt? Stretli ste sa s tym? Mne to na tie zuby moc nesedi, preco by vracala len pocas spanku. Dakujem
Mne maly vracal vylucne pred zaspavanim. Alebo tesne ako zaspal. U nas bol problem laktoza. Ale na to sme prisli az po cca 3t. Lekarka furt len svoje - deticky maju reflux, vracaju....kym som si nevypytala papier na gastro. (Ziadne hadicky na detskom sa nekonaju - nebojte). Zmenili sme mliecko a dodnes len bezlaktozove.
Urcite pojdeme v pondelok k nasej doktorke. Reflux ma tiez napadol ale neviem ci by sa prejavil teraz po tolkych mesiacoch. Asi pred dvoma tyzdnami sme presli na Bebu 2, tak neviem ci to moze mat suvis.
Podla mna reflux, v polohe lezmo sa jej vracia strava hore. Treba ist na gastro, spravia sono a budes vediet kde je chyba. Moja grckavala sice malo, ale casto krat aj dve hodiny po jedle. Vzdy to bolo, ze to sa asi moc najedla a pod. V troch rokoch sa to rapidne zhorsilo az nas dr konecne poslala na gastro - potvrdili silny reflux. Tri roky zle spavala, budila sa v noci, nepokojna bola, lebo "sa prejedla" alebo "z toho vyrastie"
Treba ist na gastro, ved to je nebezpecne, moze sa zadusit.
@micicka urcite si v pondelok vypytam listok. Bojim sa hlavne tych noci, aby clovek nezdriemol a cosi sa nestalo. Malej som uz vcera dala vyssie matrac aby bola vo zvysenej polohe ale nepomohlo. Doteraz mi vsak vobec negrckavala a v noci byvala kludna len sa napapala a spala dalej. Tak mi to prislo zvlastne ze by sa to teraz prejavilo, ale mozno ano. Uvidim co nam povie doktorka.
@buba252 Beba je podľa mňa jedno s najťažších mliek pre bábätká aj náš malý snou začínal keď kričal od bolesti pri kakani hneď sme zmenili mliečko za oveľa lepšie za bebu a nutrilon platíš nie za kvalitu ale za meno fuj hnusne mlieka strašne zaťažujú žalúdok aj náš grckal dokonca mu predpísala doktorka antirefluxsovu bebu hrôza to s toho môžeš rovno robyt halušky zahustenie Beba múkou alebo škrobom a takto kŕmia naše deti zmeňte mliečko skúšaj všetko obyčajný sunar je 1000 krát lepší ozaj hej
@buba252 dobry den prosim nepamatate si ako to dopadlo ???
Mala 10m dcera, prvy zub sa prerezal, zatekaju hlieny. Pocas spanku ked zakaasle sa strasne povracia...
Presne ako u vas.
Tiez ma napadli zuby. Ked zrovns teraz ked sa prerezava akurat.
Lebo dovtedy ked bola chora a zatekali hlieny tak nevracala.
ani mne to na tie zubky nesedi. urcite chod za obvodnou lekarkou. moze to byt reflux este aj vselico ine.