7-mesačné dieťa je zahľadené do blba

29. aug 2023

Dobry den,ste skusenejsie prosim Vas nasla som na nete ze to moze sposobovaf epilepsiu ..

e1i
29. aug 2023

Nie ze sposobuje to. Ale moze to byt prejav epi a nemusi to byt nic. Ak mas obavu,spomen dr,mozno vas posle na neurologiu. Ak sa ti podari,mozes zachytit na video a ukazat dr

pribinak
29. aug 2023

Aj ty často cumis do blbá, len si to neuvedomuješ

autor
29. aug 2023

@pribinak ale toto je trosku ine .. a nezda sa mi to zato sa pytam tu mamiciek ktorym to deti robili a zistilo sa nieco

autor
29. aug 2023

@e1i ideme v septembri na kontrolu tak skusim ak sa podari video spravit

pribinak
29. aug 2023

Keď vtedy na dieťa zavolas, reaguje?

iwesska
29. aug 2023

Ak sa hra a zrazu prestane,ma nepritomny pohlad,nereaguje na oslovenie a po par sekundach znova pokracuje v cinnosti,tak ano,je to epi.

alickapusinka
29. aug 2023

áno je to istý druh epileptického záchvatu.

simona20201309
29. aug 2023

Moja dcéra sa tak tvárila a neskôr som odpozorovsls, že sa tak sustredila keď cikala alebo kakala. Vďaka tomu sa nám ju podarilo veľmi skoro odplienkovat. Nemusí to byť hneď epi.
Možno divna rada, ale skus dat dole plienku a pozorovať babo, či tiež len necika

simona20201309
29. aug 2023

Pri epi dieta aj prevracia oči, robí divne grimasy

iwesska
29. aug 2023

@simona20201309 Vobec nemusi, su aj lahsie formy - zahladenia.

simona20201309
29. aug 2023

@iwesska áno, ale väčšinou je tam tých príznakov viac

kacena4
29. aug 2023

ahojko mam 2 deti s epi. nepises nic konkretne, len zahladenie, moze to byt bezne, aj ty sa obcas zahladis a zamyslis... dolezite je ci pri tom dokaze reagovat na podnet, ci uz slovnyalebo fyzicky ak nie treba to natocit a ukazat dr

luciazahornadska
29. aug 2023

Máme 2 deti s epilepsiou. Pokiaľ je to epileptický záchvat, tak dieťa v tej chvíli nereaguje na žiadny podnet - nepomôže oslovenie, zakričanie, ani keď ho pohladkáte rukou a podobne... Pokiaľ sa dieťa zahľadí a dá sa "vyrušiť" nejakým podnetom, tak je to obyčajné zapozeranie a nie epilepsia. 🙂