Dobry den,ste skusenejsie prosim Vas nasla som na nete ze to moze sposobovaf epilepsiu ..
Aj ty často cumis do blbá, len si to neuvedomuješ
@pribinak ale toto je trosku ine .. a nezda sa mi to zato sa pytam tu mamiciek ktorym to deti robili a zistilo sa nieco
@e1i ideme v septembri na kontrolu tak skusim ak sa podari video spravit
Keď vtedy na dieťa zavolas, reaguje?
Ak sa hra a zrazu prestane,ma nepritomny pohlad,nereaguje na oslovenie a po par sekundach znova pokracuje v cinnosti,tak ano,je to epi.
áno je to istý druh epileptického záchvatu.
Moja dcéra sa tak tvárila a neskôr som odpozorovsls, že sa tak sustredila keď cikala alebo kakala. Vďaka tomu sa nám ju podarilo veľmi skoro odplienkovat. Nemusí to byť hneď epi.
Možno divna rada, ale skus dat dole plienku a pozorovať babo, či tiež len necika
Pri epi dieta aj prevracia oči, robí divne grimasy
@simona20201309 Vobec nemusi, su aj lahsie formy - zahladenia.
@iwesska áno, ale väčšinou je tam tých príznakov viac
ahojko mam 2 deti s epi. nepises nic konkretne, len zahladenie, moze to byt bezne, aj ty sa obcas zahladis a zamyslis... dolezite je ci pri tom dokaze reagovat na podnet, ci uz slovnyalebo fyzicky ak nie treba to natocit a ukazat dr
Máme 2 deti s epilepsiou. Pokiaľ je to epileptický záchvat, tak dieťa v tej chvíli nereaguje na žiadny podnet - nepomôže oslovenie, zakričanie, ani keď ho pohladkáte rukou a podobne... Pokiaľ sa dieťa zahľadí a dá sa "vyrušiť" nejakým podnetom, tak je to obyčajné zapozeranie a nie epilepsia. 🙂
Nie ze sposobuje to. Ale moze to byt prejav epi a nemusi to byt nic. Ak mas obavu,spomen dr,mozno vas posle na neurologiu. Ak sa ti podari,mozes zachytit na video a ukazat dr