Ahojte maminky,
mam 7mes. babatko prikrmujem ho už, ale má velmi hustú stolicu,nemôže sa dobre vykakať a niekedy dokonca pritom aj plačká ☹ (je zaštuplovaný) poradíte mi prosím nejaké recepty čo mu varit, aby mal redšiu? dakujem za každý navrh 🙂
môj pije 2 litre denne a má ten istý problém, má tak hustú, že niekedy kaká aj s krvou, preto sa chystám k lekárke deti majú s tým problém a sú na to špecialné čípky, len tak mimochodom mrkvu dávame u nás v práci na zapečenie🙂takže to by som určite nedávala
Ja som mala s chlapčekom taký istý problém, skúšala som fakt všetko možné, aj veľa pil, aj som mu skúšala dávať hrušky, zavárané slivky, šťavu so slivkového kompótu, jogurty, ale stále keď začal kakať tak na začiatku bola tá stolica tvrdá a až keď niečo vytlačil až potom bola redšia, tu na modrom koníkovi som sa dočítala o minerálnych soliach, jedna maminka písala, že im to veľmi pomohlo, tak sme to teda vyskúšali, a naše kakanie sa pekne upravilo.
ja mám doma urobenu slivkovu presnidavku a nektár a to nám pomáha 🙂
Môj malý mal tiež takéto problémy. Ale to akurát potom, keď sme prešli z Nutrilonu 1 na Nutrilon 2 neviem, či kojíš alebo dávaš UM. Asi skoro po 2 týždňoch čo sme nemohli prísť nato z čoho to má sme zmenili mlieko. Prešli sme na HIPP BIO COMBIOTIC 2 a krásne sa mi vykakal problémy zmizli. To mliečko by som už nemenila za nič. Alebo skús ešte mrkvovo ryžový odvar pozri na nete ako to spraviť. Dokonca som už videla aj taký nápoj myslím, že HIPP to je tiež Mrkvovo ryžový je to v takej fľaštičke ako džúsiky v tescu pri čajoch a príkrmoch.
Hanicka mala tento problem oba raz, ale vzdy ked jej dam hrozno tak ju riadne 'nariedko' prezenoe...tak skus, mozno zaberie. H
Mozno len potrebuje viac tekutin. Moja dcera to tiez tak mala a myslim, ze preto lebo malo pila. Vtedy som ju len kojila. Inac ked mu to ide tazko tak skus mrkvovu stavu, aj ovsene vlocky pomahaju.