Bola na brušku a preplatila sa z podložky na plávajúcu podlahu. Išla z bruška na chrbát a strašne si trepla hlavu o ňu. Veľmi plakala, nakojila som ju a zaspala. Lenže ma to miesto červené…mám jej niečo na to dať? Obklad ? Alebo jej nejakú čipku? Prvýkrát sa niečo takéto stalo….
@hacula1816 ja tiež rozmýšľam nad tým ale mám veľmi ľahostajnu Dr…a sme 70km od mesta kde ju ma..rozmýšľala som nad detskou pohotovosťou tá je do 10 minút autom…
Z akej výšky spadla a na aký povrch? Ktorú časť hlavy ma udretu? Ako reagovala po páde? Vidíš opuch?
@domiklik 5-10cm neviem presne…plávajúca podlaha asi nejaká vinylové je pevná…na bok, prikladám foto presného miesta…je to také červené podľa mňa aj trocha opuchnuté…plakala až jej slzy išli..prestala po chvíľke a dala som ju papať a spať už mala aj tak “jej čas” že ma ísť spinkať
Ked sa sama gulala a len sa pri tom buchla,to netreba riesit s Dr.ved to je len par cm nad povrchom. Nespadla z postele. Este sa nabucha,kym sa nauci chodit.
Z akej výšky spadla? Cca
To nič nebude neboj sa, ale sleduj
Však to je nič 5-10 cm. Ja že z gauči spadla na zem. JASNE že plakala, však sa zľakla. Stokrát spadne ešte a bude plakať
Nestresuj, to sa ti ešte ani raz nebuchla? Keď je to z jej vlastnej výšky, respektíve len otočenie na zemi nič sa nestalo.
Ďakujem pekne baby, nie nikdy sa nebuchla vždy som vedela zareagovať keď sa malo niečo stať
moja svokra radila ze hned ako prva pomoc prilozit lyzicu na to miesto nech sa to zachladi. ale isla by som pre istotu k dr. pri takych malych detickach to nie je sranda.