7-mesačná nie je v 2. vzpriamení

bubi1121
7. sep 2023

Dobrý deň, chcela by som sa informovať ohľadom dcerky. Ma 7 mesiacov a 1 týždeň. Pretáča sa na bruško, späť, pivotuje aj cúva. No stále nieje v 2.vzpriameni. Da sa jej nejak dopomôcť? Napadla ma fit lopta, guľat malú po nej... Este by som sa chcela, ked je na brusku ma niekedy zatvorené pästicky, ak tam ma hracku hned ju chyta, vie si hračky prekladať v rukách, aj búchať s nimi o seba... Niesu tie pästicky problem? Palec ma pri tom vonku.. A este posledná otazka, boli sme na poradni, dr malu posadila, a vobec sa neudržala, tahala sa dozadu, ale to robi az so silou. Polozila ju na štyri, a nozky mala napnute pri tom, akoby jej prsty zavadzali, alebo ako to povedat, a zacala plakať. Nenate prosím skúsenosť, pripadne neviete poradiť? Inak si sikovna, vnimava. Len ma trápi ze nieje v 2.vzpriameni, neplazi, nesedi ak ju dr posadí a ťahá sa dozadu, a nozky ma napnute vtedy. Vopred ďakujem 🙂

kitycat
7. sep 2023

Na sedenie ma cas a na to vzpriamenie davaj hracky a obrazky vyssie, nech sa za tym dviha. Obcas staci malo 😁

katulienocka999
7. sep 2023

@bubi1121 skus si v okoli vyhľadať, pripadne sa opytat pedi na rehabilitaciu, niekedy stačí iba jedna návšteva kde by ti ukázali správne cviky 🙂 a fit lopta je super nápad 🙂 ja som začínala na takej malej kúpenej v decatlone s ktorou som ju nakladala do bokov aj dopredu, pričom keď dopredu tak tak ze som čakala kým otvorí pasticky a chytí sa zeme, reflexne...toto je aj na paste podľa mňa super a veľa veľa ponúkať hračky na otváranie alebo možno pesnička varila mysicka kašičku ukázana na rucke 🙂🙂

minesasubu
7. sep 2023

Skus pozriet na fb fyziomama. ma tam skvele cviky na 2.vzpriamenie

bubi1121
autor
7. sep 2023

@katulienocka999 ďakujem 🙂 tú fitloptu určite skusime, ona krasne chyta hracky, prehadzuje si ich v rucickach len ak je na brusku a nema nič v rukách tak ma zavrete pästicky. Ak jej dam hračku okamžite ich otvori

bubi1121
autor
7. sep 2023

@minesasubu ďakujem, idem to pozrieť 🙂

bubi1121
autor
7. sep 2023

@kitycat ďakujem 🙂