náš 6 tt synček má už 10 dní soplíky a kašlík a nie a nie to prestať, boli sme aj u doktora, ale ten nám len povedal, nech si niečo kúpime v lekárni, lebo pre také maličké detičky nič nie je. Poradte nám prosím, ako mu máme pomôcť, veď to nie a nie prestať a jeho samého to znervózňuje ☹
@makmitka33 aj my sme tym presli presne v 6 t a treba len odsavat a odsavat a striekat morsku vodu. Trvalo to takmer dva tyzdne.
a kedy si bola u lekara? chod znovu. kasel nepresiel, nech ho popocuva. neriskovala by som zapal pluc u takeho maleho babatka. nam dala lekarka pre vtedy cca 3 mesacneho syna od kasla Hedelix. ale tiez zalezi na tom, ci ma suchy kasel alebo ci vykasliava. v kazdom pripade sa nespoliehaj na rady z kona a chod k lekarovi znovu, ja by som sla aj na pohotovost, kedze je uz piatok.
@makmitka33 ma aj teplotu? odsavas nostek? urcite moze morsku vodu na preplachnutie- sterimar sa to myslim vola a je nieco aj na L, ze by libertin? a prikryt radiator mokrym uterakom nech ma vlhky vzduch a co najviac aby bol vo zvislej polohe- kasle kvoli stekajucim soplikom do hrdla, tak aby sa tomu predislo.
@warholette syncek ma6 tyzdnov, to je myslim jasne
@makmitka33 my pouzivame pri nadche physiomer baby...vyborny sprej s morskou solou....
A odsavat nostek....pit cajik..alebo prevarenu vodu...a dat u pediatra urobit vyter z nosa....
@warholette má 6 týždňov, narodil sa 6.12.2011 😉
@natty07 a mali ste aj kašlík? Inak ďakujem za radu 🙂 🙂
@soldi ďakujem za radu, vyskúšame
@makmitka33 ano mal aj kaslik, pretoze mu zatekalo do hrdielka. Tak som ho len vyssie davala lezat a nosila som ho
@natty07 ako vyššie, lebo sa bojím, aby som mu neporušila chrbtičku ☹
@makmitka33 syncek je v siestom tyzdni tehotenstva? 😕