Ahojte, prosím poraďte malý má 6 týždňov dostal pruh. Doktorka kázala prelepovat mincov, ale sme s toho zúfalý lebo sa v kuse puči aj v noci aby sa to nejako nezhoršilo...Nie sú nejaké kvapky na koliky? Ďakujem za každú radu 🌞
@martinka13 presne aj nam
@gunzburg Sab simplex, Espumisan alebo prirodny Babycalm ste skusili? Mozno pomozu...ak nie, tak skuste spominanu rektalnu trubicku, ale ak si dobre spominam, nemala by sa pouzivat casto.
Na pruh sú aj špeciálne náplaste, tie to stiahnu dosť silno aby pruh “nevyskakoval”... plus to čo radi baby vyššie
@simsalabim preco? 😅 ja som ju v najhorsom pouzivala aj 8krat denne, zachranila ma pred mentalnym breakdownom 😂
@queen_mary neviem, zda sa mi, ze mi to kedysi daaavno hovorila lekarka pri prvej dcere. Mozno sa mylim ...
@queen_mary toto som namatkovo nasla - hned prvy link, ale viac sa mi to skumat nechce, pre mna je to neauktualna tema, najmladsia je uz teenagerka:
Spontánne vyprázdnenie je teda dôsledkom vypracovaných podmienených reflexov daných individuálnym životným režimom. Pokiaľ ale už od malička dieťaťu neustále so stolicou „pomáhame“, tieto reflexy sa nevypracujú a môže dôjsť k pomerne veľkým problémom v budúcnosti. Dieťa si proste zvykne, že „to niekto urobí“ zaň.
Ahoj, aj môj synček keď mal 6 tyzdnov dostal pruh, ktorý sa zväčšoval. Keď mal 3 mesiace operovali ho. A odvtedy je ok. Uz má 11 r. Dcérka ked mala 4 r, mala maličký pruh, tiež odporučili račej operovať.
@simsalabim nepoznam dieta, ktoremu by sa to stalo 🤣
@queen_mary ani ja , praveze sme mali viac deti v nemocnici neskor, s problemami ,ktorym sa nepomahalo .
Nam pomohla jedine rektalna trubicka