Ahojte babeny. Prosím poraďte. Mala mi dnes grckala prúdom dost veľké množstvo. Tiez často vydáva rôzne zvuky ako hikanie a take ako keby sa pučila na kakanie, to pucenie je hlavne v noci zo spánku, akonáhle jej dam cicku zaspinka no o hodinu až dve sa puci znovu, takto to je stale dookola, teda posledné 3 noci.. Myslite ze sa jedna o reflux i ked negrcka pravidelne? Možno tak 1-2 krát za týžden ale poriadne veľké množstvo, niekedy mam pocit ze vsetko co spapa. Ďakujem za rady
@pupatko112 Babatka sa stale pucia a natahuju 🙂 moja mala napr. rada grcala prudom ked vypila viac mliecka ako bol jej maly zaludok schopny prijat... kedze nemala dna a ja som ju kojila na poziadanie 🙂
Nas maly robil presne toto iste,ked mal 6tyzdnov. Lekarka mu predpisala Nutrilon Nutriton na zahustenie mliecka.Je to taka zelatina,samozrejme,ze to nechcel,a vypluval to. Tak som zacala menej kojit a castejsie,po kojeni som ho dala do zvysenej polohy a po nejakych 5dnoch to preslo... 😉
@pupatko112 ak by mala reflux tak grckala ovela viac. Skor si davaj pozor aby si stale dobre odgrgla.