6 týždňová dcérka má teplotu

lenka1989
15. júl 2013

Ahojte chcela by som sa vas opytat . Malicka ma 6 tyzdnov . Vcera vecer mala 38,1 a tak som jej dala plienku s mliekom ako zabal a pomohlo tak sa jej teplotka uz znizila a dneska ma uz len tak do tych 37/5 ale nechapem z coho ked ani sopliky , ani kasel nic a papat jej chutna . Nemala ste aj vy poniektora taky problem ?

dendy1
15. júl 2013

tiež to teraz riešim, ale malá má už takmer 2,5r. 🙂 Ale tiež divné, teplota bez akéhokoľvek iného prejavu choroby, 1 deň a dosť. Aj pred 3 týž. sa nám to už stalo.
O 10 dní chceme cestovať na dovolenku a neviem čo ma čaká 😒

aristka
15. júl 2013

detičky reagujú citlivo na hocijaký podnet,ak sa to neopakuje alebo nie sú sprievodné javy nejakej choroby nerieš...mohlo ot byť prehriatie ,zmeny počasia ,hocičo....samozrejme ak sa ti nezdá treba ísť k dr.

timka156
15. júl 2013

@dendy1 aj u nas to isté....23 mesiacov. Mala ma teploty, od vcera...do tych 38 st, a ziadne ine priznaky. Boli ste aj pri dr.?

matozazzo
15. júl 2013

Na tvojom mieste zavolam lekarke a poradim sa... 6t babo je malinke a teplota moze mat viacero pricin.. U starsich to moze byt viroza, ked teplota sama pominie, ale u tak maleho by som to len tak nenechala ak sa vam to uz raz stalo a chcete ist este na dovcu...

dendy1
15. júl 2013

@timka156 pred tými 3 tyž. som bola u dr. lebo to bolo akurát v piatok tak som nechcela niečo zanedbať. Všetko bolo ok, dr. hovorila aby som sledovala hrdlo, vraj by mohla prísť angína, ak by sa jej začal v hrdle robiť biely povlak mala som ísť na pohotovosť. Ale po obednom spánku už bola ok. Teraz to prislo v sobotu podvečer, a v nedeľu ráno už bola ok. Akurát dnes bola príšerne upišťaná a umrnčaná. Ale to sa mi zdá že bude nejaká fáza obdobia vzdoru, začala nás dirigovať jak učiteľka malé deti 😀 😎 😠 .