Ahojte chcela by som sa vas opytat . Malicka ma 6 tyzdnov . Vcera vecer mala 38,1 a tak som jej dala plienku s mliekom ako zabal a pomohlo tak sa jej teplotka uz znizila a dneska ma uz len tak do tych 37/5 ale nechapem z coho ked ani sopliky , ani kasel nic a papat jej chutna . Nemala ste aj vy poniektora taky problem ?
detičky reagujú citlivo na hocijaký podnet,ak sa to neopakuje alebo nie sú sprievodné javy nejakej choroby nerieš...mohlo ot byť prehriatie ,zmeny počasia ,hocičo....samozrejme ak sa ti nezdá treba ísť k dr.
Na tvojom mieste zavolam lekarke a poradim sa... 6t babo je malinke a teplota moze mat viacero pricin.. U starsich to moze byt viroza, ked teplota sama pominie, ale u tak maleho by som to len tak nenechala ak sa vam to uz raz stalo a chcete ist este na dovcu...
@timka156 pred tými 3 tyž. som bola u dr. lebo to bolo akurát v piatok tak som nechcela niečo zanedbať. Všetko bolo ok, dr. hovorila aby som sledovala hrdlo, vraj by mohla prísť angína, ak by sa jej začal v hrdle robiť biely povlak mala som ísť na pohotovosť. Ale po obednom spánku už bola ok. Teraz to prislo v sobotu podvečer, a v nedeľu ráno už bola ok. Akurát dnes bola príšerne upišťaná a umrnčaná. Ale to sa mi zdá že bude nejaká fáza obdobia vzdoru, začala nás dirigovať jak učiteľka malé deti 😀 😎 😠 .
tiež to teraz riešim, ale malá má už takmer 2,5r. 🙂 Ale tiež divné, teplota bez akéhokoľvek iného prejavu choroby, 1 deň a dosť. Aj pred 3 týž. sa nám to už stalo.
O 10 dní chceme cestovať na dovolenku a neviem čo ma čaká 😒