6-ročný syn vypil pokazenú vodu

31. aug 2022

Prosím vás môže sa niečo stať ak dieťa vypilo pokazenú vodu? Zabudnutá cca týždeň otvorená sladká voda bola v nej až pleseň ☹ ...6 ročný syn vypil asi pohár.

pribinak
31. aug 2022

Maximálne sa poser.. daj mu probiotiká

katkaseiner
31. aug 2022

tiez som tak ... max ho trochu prezenie... moji aj vyvratili ak nieco nebolo v poriadku... inak pohoda... neboj, to sa este stane... ja som minule s detmi zjedla mierne skysnutu polievku... ja mam aj tak dost posahane chute, proste som si to nevsimla... ani nikoho neprehnalo.

patus_2
31. aug 2022

Daj mu živočíšne uhlie, to sťahuje prípadne toxíny z čriev.

letter
31. aug 2022

Čierne uhlie sa podáva ako prvá pomoc

autor
31. aug 2022

@letter dala som probiotiká a polovicu čierneho uhlia viac sa nedalo...neviem či radšej ešte ráno dať uhlie či neriešiť.

jezibab
31. aug 2022

Moje deti sa kedysi napili vody z potoka, a to nie je reč o nejakej horskej bystrinke, ale potoku v obci bez kanalizácie. Ale "topka" bola, keď som pristihla svojho asi dvojročného syna, ako vypil vodu zo suda na dažďovú vodu, v ktorej sa už liahli larvy komárov, lebo bola tak polka augusta, tá voda tam stála aj mesiac a bola fakt hnusná. Nič mu nebolo, dodnes má dobrú imunitu a nebýva chorý. Pripomína to síce príhody z rómskej osady, ale to nie je náš prípad... nemyslím si, že tvojmu dieťaťu sa niečo stane, plesne sú všade okolo nás a koľkokrát ani nevieme, kde všade ich nevedomky konzumujeme...

att123
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
1. sep 2022

@jezibab ďakujem snáď všetko bude ok...