Prosím vás môže sa niečo stať ak dieťa vypilo pokazenú vodu? Zabudnutá cca týždeň otvorená sladká voda bola v nej až pleseň ☹ ...6 ročný syn vypil asi pohár.
tiez som tak ... max ho trochu prezenie... moji aj vyvratili ak nieco nebolo v poriadku... inak pohoda... neboj, to sa este stane... ja som minule s detmi zjedla mierne skysnutu polievku... ja mam aj tak dost posahane chute, proste som si to nevsimla... ani nikoho neprehnalo.
Daj mu živočíšne uhlie, to sťahuje prípadne toxíny z čriev.
Čierne uhlie sa podáva ako prvá pomoc
@letter dala som probiotiká a polovicu čierneho uhlia viac sa nedalo...neviem či radšej ešte ráno dať uhlie či neriešiť.
Moje deti sa kedysi napili vody z potoka, a to nie je reč o nejakej horskej bystrinke, ale potoku v obci bez kanalizácie. Ale "topka" bola, keď som pristihla svojho asi dvojročného syna, ako vypil vodu zo suda na dažďovú vodu, v ktorej sa už liahli larvy komárov, lebo bola tak polka augusta, tá voda tam stála aj mesiac a bola fakt hnusná. Nič mu nebolo, dodnes má dobrú imunitu a nebýva chorý. Pripomína to síce príhody z rómskej osady, ale to nie je náš prípad... nemyslím si, že tvojmu dieťaťu sa niečo stane, plesne sú všade okolo nás a koľkokrát ani nevieme, kde všade ich nevedomky konzumujeme...
@jezibab ďakujem snáď všetko bude ok...
Maximálne sa poser.. daj mu probiotiká