Dobrý deň moj 6 ročný synček ma zmensenu predkozku od korena pipika a konci mu v polovici zalude a ked si ju stahuje nejdemu dobre stiahnut pretoze tam ma taku uzdicku alebo nieco take prosim potrebujem poradit
ta uzdicka sa potom operuje alebo ako to je
@miruska660 robi sa frenulotomia/ta uzdicka sa uvolni-prereze,aby netahala. jednoduchy,rychly zakrok. muzom-chlapcom sa zvykne pri milovani trhat a krvaca to/. ale od akeho veku sa robi zakrok neviem...teda ci aj malym chlapcom pokial ide iba o frenulum.
jeho to aj pobolieva a jemu ani nerastie pipik
Ahoj ... ja by som navstivila obvodneho urologa ....budes mat presne odborne info , ci je to v norme alebo nie , a povie ti aj ako sa to da riesit ak by to bolo potrebne .... mas to plne hradene poistovnou , tak naco tapat v obavach a neistote ...lepsie riesit pindura teraz ked je este malicky ako potom ked bude mat 10-12 rokov ....moj nazor ...ale inak si myslim , ze je to OK , no proste ma ho takeho a hotovo....predkozka nejde uplne stiahnut ani mojmu synovi ...ma 8 ....tiez koli uzdicke na samom konci ...ale bolo mi povedane , ze sa to vekom upravi ...