6 ročný syn má zmenšenú predkožku

miruska660
8. mar 2015

Dobrý deň moj 6 ročný synček ma zmensenu predkozku od korena pipika a konci mu v polovici zalude a ked si ju stahuje nejdemu dobre stiahnut pretoze tam ma taku uzdicku alebo nieco take prosim potrebujem poradit

unilevel
8. mar 2015

Ahoj ... ja by som navstivila obvodneho urologa ....budes mat presne odborne info , ci je to v norme alebo nie , a povie ti aj ako sa to da riesit ak by to bolo potrebne .... mas to plne hradene poistovnou , tak naco tapat v obavach a neistote ...lepsie riesit pindura teraz ked je este malicky ako potom ked bude mat 10-12 rokov ....moj nazor ...ale inak si myslim , ze je to OK , no proste ma ho takeho a hotovo....predkozka nejde uplne stiahnut ani mojmu synovi ...ma 8 ....tiez koli uzdicke na samom konci ...ale bolo mi povedane , ze sa to vekom upravi ...

miruska660
autor
8. mar 2015

ta uzdicka sa potom operuje alebo ako to je

tamarocka
8. mar 2015

@miruska660 robi sa frenulotomia/ta uzdicka sa uvolni-prereze,aby netahala. jednoduchy,rychly zakrok. muzom-chlapcom sa zvykne pri milovani trhat a krvaca to/. ale od akeho veku sa robi zakrok neviem...teda ci aj malym chlapcom pokial ide iba o frenulum.

miruska660
autor
8. mar 2015

jeho to aj pobolieva a jemu ani nerastie pipik