6-ročný syn má herpes cez celé ústa, čo mu môžem na to dať z prírodných zdrojov ?

yollanda
8. feb 2020

Ahoj! Môj syn 6 ročný trpí na herpes v okoli úst. Tentokrát sa mu to vyhodilo cez celu hornú peru a veľmi ho to boli a stipe. Dávame mu B-komplex kvapky a herpesin. Je prosím vás niečo účinnejšie z prírodných zdrojov?

marinecka95
8. feb 2020

@yollanda ahoj, toto je najlepších prostriedok na herpesy. Mastička je veľmi účinná a neštípe čo je plus pri deťoch 🙂
Existuje i žltá - je určená na afty ale pomáha aj na herpes. Na druhý deň je ukludnený, odpuchnutý a je nebolestivý. Vždy ho za 2-3 dni zničím úplne 🙂)

marinecka95
8. feb 2020
yollanda
autor
8. feb 2020

@marinecka95 ďakujem

jancejance
8. feb 2020

@yollanda choď s ním na kožné, ja keď som bola malá, tak mi robili aj testy na imunitu, lebo som tiež mala stále herpesy a ošetrovali mi to laserom a nejakou namiešanou mastičkou

simiqe
8. feb 2020

Ahoj ja mávam tiež herpesy dosť často.. Mne zo všetkého najlepšie zabral kokosový olej.. Naposledy som mala v tehotenstve tiež aj na hornej aj na dolnej pere cez pol pusy aj vo vnútri v ústach. Nevedela som jest ani piť plakala som od bolesti a vkuse som si len kokosak mazala do 5 dní som nemala nič. Skúste vyskúšať aj popri tých mastickach stále natierať kokosak. Za to nič nedate 🙂

katkka08
8. feb 2020

@jancejance Môj chlapec zvykol mať herpes sem tam, keď bol mladší, ale keď sme nastúpili do škôlky tak brutálne sa mi vyhadzoval riešila som všetko možné vyšetrenia imuno, krčné ,vakcíny a nič,vždy bol chorý. Cez prázdniny sme nemali herpes ani raz .Má tiež 6 rôčkov a zistila som ,že mi reaguje na Ečka.V škôlke varia aj dávajú deťom mlieka, brejky ,jogurty a všetko trvanlivé, keď som chcela prečítať ,aké sú tam éčka píšu bez konzervacných látok , to isté ovocné šťavy. Kúpila som od jednej znamej kolostrum od LR je to na 15 dni, ale toto mu pomohlo.Je to aj drahé ,ale v lekárni sú tiež len treba dávať pozor čí je kravské ,alebo kozie. Môj ma alergiu na kozie mlieko .Pije mi iba klasické sabi 7 dňové, aj jogurty saby tie znáša v pohode. Keď sa mu teraz vyhodí herpes najlepšie mu zaberie ,keď mu večer posvietim bioptronom to je zdravotná lampa a potom pomastim framykoinom mastička .Herpesín mu už vôbec nezaberá.
.

koniarova
9. feb 2020

@yollanda v prvom rade by som šla k lekárovi, keď to ma cez celé ústa a neexperimentovala.

slecna...
7. jan 2024

Koncom roka som úplnou náhodou prišla na to, že na herpes zaberá kozie mlieko. Jeden opar sa mi vyhodil počas virózy v polke decembra a prakticky už bol zahojený, keď sa mi po príchode k svokrovcom vyhodil ďalší na opačnej strane. Akurát sme mali bryndzové halušky, tak som jedla veľmi opatrne, aby som ranu nenamáhala. Na zapitie bolo domáce kozie mlieko. Na moje veľké prekvapenie sa poobede opar zatiahol, prestal mokvať aj svrbieť. Keď ma na druhý deň trochu svrbel, zase som si dala kozie mlieko. Spravila sa mi chrastička, ktorá zostala pár dní. Je to oveľa lepší stav ako pri bežných mastičkách a náplastiach (Herpesin, Zovirax, Compeed), čo som používala.
A s akútnym zápalom priedušiek, horúčkou a ďalším oparom som si overila, že funguje aj francúzske trvanlivé kozie mlieko z Kauflandu. Je úplne bez pachutí.

mk1111111111
7. jan 2024

Mne pomaha aloe vera, potriem a super, ucinkuje okamzite

scarlet3131
7. jan 2024

Mne na herpes pomáha zubna pasta natriem a na druhy deň už mám len chrastu ,pokým som používala masticky tak zakaždým sa mi to zväčšilo a nafuklo a hojilo sa to dlho ,na nete som vyčítala že zubna pasta je nato super a fakt to aj tak je 🙂.

zuzinapipina
7. jan 2024

@yollanda aloe vera, najlepsie cerstve, ale kwd nemam cerstve tak gel,mam ho vzdy v chladnicke a apolu s propolisovpu tinkturou.a toto som objavila az po 30 rokoch,lebo opary mavam odmalicka 😅