Moje šesťročné dieťa sa napilo z 5 percentného cbd...množstvo neviem,cca5ml mohol stiahnuť.Zabudla som ho vyložený...Čo teraz?
Nemalo by sa stat nic vazne, nie je to velke mnozstvo ani silna koncentracia
Nemalo by sa mu nič stať. 5% je pomerne slabé. Koľko ml je udavane ako dávka pre dospelého?
6r dieťa by už mohlo aj vedieť, že sa nepije hocičo co nájde niekde. 🤔
@vyrovnanaosoba pardon,nenapísala som,že ma dg,nevie posúdiť.Moja chyba
@sandra49 neviem...píše sa i kvapka I krát denne,je to full spektrum
1 kvapka 1 krát denne
Na ich stránke majú telefónne číslo, skús si zavolať, ak máš pochybnosti. A si si istá, že toľko by vypil?
@domka222 neviem...niečo bolo aj vyliatie na stole,niečo prehltol a bol skoro plná 10ml fľaštička...čítam všeobecné info,že sa nedá cbd predávkovať🤔,ale pre sicher ešte napíšem aj tam.😕😐🥺
Pre pokoj na duši volaj kľudne Národné toxikologické informačné centrum, funguje nepretržite a dostaneš odbornú radu 🙂
@lindous ďakujem
@lindous myslis, ze poradia aj ohladon tychto cbd olejov? Ved to nepodlieha ziadnej kontrole, tak podla mna ani nebudu vediet poradot
@queen_mary kanabinoidy vo všeobecnosti sú dobre známe a opísané, takže si myslím že aj hej (ak to bol kvalitný výrobok a neobsahovalo to bohvie čo samozrejme), minimálne čo sledovať - vedľajšie účinky sú zriedkavé, ale objaviť sa môžu… a veď autorka nám možno povie či sa niečo dozvedela
@lindous
@queen_mary
@vyrovnanaosoba
@domka222 kočky,ďakujem,zatiaľ som sa len snažila dovolať na to toxikologické,nebrali,ale zatiaľ počkám,nejdem volať viac,sledujem(a panikarim trocha,ale to je pochopiteľné..)dala som tekutiny,večeru...nuž..chybami sa človek učí,modlím sa,nech je to ok🙏
@sandra49
@seahorse27 (píšem to aj Vám,zabudla som Vás označiť)
Jednorazovo sa nič nemôže, stať, možno Jo preženie, ale to už by boli nežiaduce účinky.
nič sa mu nestane. A volať do toho centra je strata času, viac nájdeš na nete, osobná skúsenosť. Keď som tam potrebovala niečo zistiť, vedela som oveľa viac ako oni.
@zuzanaam ok,vdaka
@vyrovnanaosoba joj,veď verím tomu a dúfam
😊🙏
nz, CBD užívame doma dlhodobo, dávam aj dieťaťu a zvieratám a mám len tie najlepšie skúsenosti. Ak doteraz nepozorujete žiadne vedľajšie účinky, už by prísť nemali si myslím. CBD sa metabolizuje 3-6 hodín. Najskôr by som čakala, že syn by mohol byť ospalejší po takej dávke.
@zuzanaam no u nás bývajú rôzne náladytak ani neviem,či niečo je inak,no ako píšem,dúfam,že to bude ok😊
Ďakujem Vám🌹dúfam,že sapoucim z toho
Aj keby vypili celú fľašu reálne mu nič nehrozí.
Cbd oleja od Zelená zemē