Ahojte prosím máte niekto podobný problém??
@zdenusa4 prosím ako dlho ste čakali na všetky výsledky?
Môj mal 15r. keď bol, výsledky všetky komplet do 1.5mesiaca, ale hlavne boli už pri prepustení, keďže za bolesti hlavy si tam polezal tyzden😉
@danielahamar môžem sa opýtať čo vám zistili?
@miskachrumka iba stopy po mononukleoze, bolo podozrenie na sklerózou multiplex, rakovinu, a iné autom. ochorenia, našťastie je ok, hoci má lezie v hlave, ale sú starého pôvodu, takže ho len neuro. sleduje
@miskachrumka bola som v 15r ( 18r spat ). Hlavne vysledky boli pri odchode.
@miskachrumka aj moja mala zapal mozg.blan ked mala 4 roky tiez jej brali mok. vysledky boli na 3 den herpes virus na 6 den nas preustili domov
My sme tu týždeň a stále len podozrenie na infekt nervu v mozgu ale čo konkrétne a z čoho nevieme stále ostatné je negativne aj mr je v poriadku aj ct stále podstatne výsledky z likvoru nevieme :( stále ho kryjú atb do žily
@danielahamar aj náš mal bolesti hlavy, nevnímal chvíľku bol pri vedomí ale nevnímal okolie
@ivkus my sme tu už týždeň a neviem nič :( v podstate
@miskachrumka musí sa likvor zaceliť a bolesti prejdi, tieto infekcie sú hrozne, nevieš od čoho, ani kedy a ako hovorím, všetky výsledky komplet do 1,5mesiaca
@miskachrumka ahoj moj maly 1 5 r. mal vysoke horucky a crp 213 inak nic ziadne priznaky a robili mu lumbalku asi pred 3 tyzdnami a stale este niesu komplet vysledky. Doteraz nevieme s cohi bol ten zapal
@miskachrumka bola na lumbálke no a aký máte problém?