6 ročná dcérka začala žmurkať

bubina7
31. máj 2020

Dobrý deň, chcem sa opýtať či má niekto takýto problém. Dcéra má šesť rokov a začala posledný týždeň žmurkať,pritom kŕči aj nos a niekedy aj tak divne zahladi očami. Nerobí to stále ale zdá sa mi že niekedy je to dosť intenzívne. Na očné ideme o dva dni. Na neurológiu sme objednaný o mesiac. Veľmi ma to trápi. Ďakujem.

danielahamar
31. máj 2020

Nasad jej zatiaľ magnézium a B vitamíny, pokiaľ nemáš vyšetrenia môžeš len hádať. U nás tiky sa rovná psychika, už tretí rok.

jaass
31. máj 2020

@bubina7 bude to zrejme psychika. Neprešla niečím ťažkým?

katty2012
31. máj 2020

@bubina7 tiky su vacsinou dosledkom nejakeho stresu, konfliktu... pricina moze byt tak skryta, ze by ta ani nenapadlo ju "tam" hladat. mohla nieco vidiet, pocut, niecoho sa zlaknut, proste prist do kontaktu s niecim, co ju ohrozilo a pritom pre teba to mohla byt totalna banalita. ked vylucia neurologicku pricinu, skus urcite detskeho psychologa

bubina7
autor
1. jún 2020

@jaass práveže nič také,teraz sme už tretí mesiac doma ani do škôlky nechodí tak neviem. Ale ona je predčasné narodená, síce bez diagnóz, chvála Bohu ale je hyperaktívna.

danielahamar
1. jún 2020

@bubina7 to s tým nemá nič spolocne😉 do predčasne, mam doma 32tt a ten to veruže nemal. Skôr ta hyper, že chce robiť viac veci naraz a telo nevie co skor