6-ročná dcérka prehĺta žuvačky

veronika2593
28. okt 2022

Ahojte moja 6 rocna dcera prehltla velke mnozstvo zuvaciek vlasne si myslela ze je pelendrek len to bola zuvacka prisli sme nato az ked to zjedla moze sa jej nieco stat a co robiť?dalujem.

zuzinka888
28. okt 2022

Nic. Vykaka to a mozno rychlejsie ako by ste calali. Zuvacky vo velkom mnozstve mozu mat laxatyvny ucinnok

beata_k
28. okt 2022

@veronika2593 Bude mat zuvackove 💩😉

shelby88
28. okt 2022

Ako malá som robila to isté. Strašili ma, že mi v ústach narastie strom. Stále som chodila pozerať do zrkadla. A nič 😂. Žuvačky jem stále. Ako ak ich je veľa, tak jej netreba dávať iba jednu. 🙂

lulaby1982
4. nov 2022

@veronika2593 no má skusenost,že žuvačka je žuvačka a pelendrek je niečo iné, dobrá skúsenosť. Žuvačky obsahujú umelé sladidlo, vo väčšom množstve keď ich pojedla môže hnackovat. Kyselina by to mala rozložiť v žalúdku , i keď nevieme koľko si toho dala do úst.

Vcul znegujem poslednú vetu. Podľa mňa pravidelne ak niekto požíva žuvačky tak bude mať ťažkosti s crevami ? Takže nejesť žuvačky , to hovorili už staré matere.

Kto tu pochybil , pochopiteľne rodič ,ak chceme nájsť vinníka, pretože ste dcéru neupozornila,že to je žuvačka ,ak nebude si vedieť rady dlhodobo so žuvačkou ,tak by ju nedostala dle mna,až vo vyššom veku,kým by pochopila čo je americká guma. Čiže vždy hovoriť dieťaťu čo je,hlavne keď to nepozná a je to novinka.

Nerobte z toho vedu, ja keď som bola malá , tak na WC predávali také kolieska,vyzeralo to ako Fidorka a ja že jej Fidorka , aj mi bolo podozrivé,že Fidorka vo WC , ale zvedavosť a pažravost bola silnejšia,ale kyselinu som mala riadnu, našťastie sa mi nič nestalo. Odvtedy viem,že Fidorka určite nie je na WC.