Pred tyzdnom som si vsimla ze 6 rocna dcera ma o nieco vacsi dvorec na prsniku,akoby napuchnuty.kuracie maso nepapa,neviem ako v skolke ale doma nie,takze neviem vravi ze sa neudrela.moze to byt hormonmi z inych potravin ako kuracieho masa napr.z cerstvej uhorky?ma niektora podobny problem?
@stankot dobrý deň, prosím vás, ako ste vyriešili z tým prsnikom? Zmizlo to? Tiež som si to teraz všimla u 6r dcéry a tiež len na jednom
@gabulienka623 dobry den ano zmizlo...
@stankot ďakujem , že ste sa ozvali. A samo od seba to zmizlo? Za ako.dlho prosím? Lebo čítam o tom a veľa mamičiek spomínalo predčasnú pubertu, kedy dievčatá už v 7-8r začali aj menstruovat, tak som teraz z toho dosť nervózna a dr teraz nechcem chodiť.
pri takychto malych dievcatkach je to celkom dost casty jav, no aj to zvykne samo odist, takze by som pockala a je pravdepodobne, ze ich bude mat casom rovnake
@gabulienka623 same od seba,prestala som ju sledovat radsej lebo som panikarila a fakt potom odrazu to nemala...nebola som ani za lekarkou nic...teraz ma 9 a v pohodke...
@stankot mojej svagrine dcera to mala ako pol rocna,ze vraj hormony,neviem ci daco jej dali nato.