6 prstov na nohe

7. feb 2023

Ahojte je tu nejaká mamička ktorej babo ma 6 prstek na nohe
Teda aj s kostou celý článok nie len dostávajuca koža ?
Kedy ste to davali operovať keďže sa musí ísť do celkovej narkózy hovoria ze v 2 rokoch budú vedieť uspať ale uz to dieta viac vnima bojim sa
A ci mu aj s prstekom narastla nožička do šírky

simonettasimonova
7. feb 2023

Jooj tak sa narodilo? Držím prsty aby mu pomohli

autor
7. feb 2023

@simonettasimonova ďakujeme áno hlavne sa bojím celkovej anestezy a ako to bude zvládať keď bude mať 2 roky chcela by som to riešiť skôr

oli18
7. feb 2023

A nechces to nechat tak, kym to nebude prekazat? Ved bude tym vynimocny/a. Dnes sa vyrabaju aj siroke topanky. Ja by som cakala, ako sa to vyvinie. To nie je ziadna vada.

simonettasimonova
7. feb 2023

Mama mi vravela ze dedo mal na obidvoch rukách šiesty prst a mu to zoperovali keď bol malý. V dnešnej dobe to urobia ľavou zadnou. Treba ísť za viacerými lekármi nie za jedným

misabo
7. feb 2023

Anomym, mozes mi napisat IP, dam par info.

pinkgirl
7. feb 2023

Poradila by som sa s viacerými ortopédmi, ale počkať mi príde normálne. Dieťatko narkózu zvládne a hlavne bude pre operatéra ľahšie operovať väčšiu nohu ako takú drobnú babätkovskú, kde je to operačné pole veľmi malé a zle sa pracuje s mini cievkami.

petrastrbanikova
7. feb 2023

My sme boli cca keď mal maly 2,5roka z palcekom na rúčke v celkovej anestéze a super neboj nebude si ešte tak moc pametat možno časom vôbec…

lenkakoc444
7. feb 2023

Ja som sa tak narodila🙂 operovali ma ked som mala 3 roky to su aj moje prve spomienky ktore mam. Zostala mi jazva a mam trosku sirsiu pravu nohu. Pred operaciu som vraj nosila na tej nohe o cislo vacsie topanky.

autor
7. feb 2023

@oli18 deti v dnešnej dobe vedia poriadne potrápiť vysmievanim a zas dlho kupovať speci topánky by bolo aj celkom finančné náročné a teraz to ma hradené poisťovňou

autor
7. feb 2023

@pinkgirl hneď nás poslali na plastickú chirurgiu y ortopeda sme neboli

autor
7. feb 2023

Ďakujem dievčatá zatiaľ ideme na kontrolu v apríli skúsim lekarovy položiť viac otázok a ci už niekoho takto operovali
❤❤

hnikoletah
7. feb 2023

Moja kamoška má 6 prstov na nohách a má 40...nikdy to neriesila. Ale je pravda že keď som ju spoznala a všimla si to 1x...dosť mi to prišlo smiešne

mogaa
8. feb 2023

kamarátkyn synček má na oboch nohách....teraz má 7rokov...najskôr ho chcela dať operovať po 3-4rokoch, tak jej odporučil aj lekár, potom mu to nedala operovať....ono dieťa si zvykne a aj deti v škôlke/škole to brali ako hotovú vec...ono je to zvláštne len ak to vidí človek prvý raz, potom už to nerieši....je jednoducho výnimočný....aj tak to bežne nevidieť, keďže nosí ponožky,,,

nitka1157
24. máj 2023

Ahoj ako ste postupili?
Moj prvy syn sa narodil na oboch nohach.operovali mu to v 8m . Jeden mu odstaval skor bol taky vykruteny preto sme trvali na operacii.
Druhy syn tak isto 2 malicky naviac.ale ma pekne ulozene ze to neni ani vidiet.vahame ci dat odstranit.