6-mesačný syn spadol z kočíka a udrel si hlavu

erikazefi
5. aug 2022

Dobrý deň prosím vás nesúďte ma...dosť si to vyčítam sama 😭😔
6 mesačný syn sa mi pred 9 donami vysipal s kočíkom udrel si hlavu... hneď som s nim utekala na pohotovost vysetrili mi ho aj RTG Rivoli vsetko V poriadku ostala som s nim na pozorovani vsetko bolo V poriadku... lenze je to uz 9 dni a ja som stale so stiahnutym zaludkom vsetko si vsimam... či nie je spavejsi nejak zmenený... teraz sa mi zdá byt podrazdenejsi aj keď ho kojím tak si tak pomrnkava ...môže byt niečo v neporiadku? Alebo je to tým že je teplo?stale sa bojím aby to nebolo tým úrazom... kedy budem môcť byt už kludna že nemá žiadne následky? Dakujem

mimi3008
5. aug 2022

@erikazefi po 9 dnoch by uz nasledky byt nemali. Skor to je tym teplom, mozno mu pojdu zuby

snehulak77
5. aug 2022

@erikazefi nevycitaj si to, takéto a ešte oveľa horšie veci sa stávajú, a stanú sa v momente, že človek ani nevie ako. Po páde sa odporúča sledovať 48 hodín, takže toto by som nepripisovala pádu. Kukaj, či má zrenice rovnaké, či nemá nejaký výtok z uší, nosa. Ale v 6 mesiacoch, to je Taky vek, že sa tie deti dosť menia, začnú odmietať spanky a pod. Ak nemáš pokoj na duši, tak zavolaj lekárovi, ale myslím, že môžeš byť pokojná 🙂

erikazefi
autor
5. aug 2022

@snehulak77 dakujem...zrenice reagujú rovnako, ziadny výtok ani zvracanie len take normálne vygrcnutie po jedle...tak dufam ze to bude Ok...ale je aj prechladnuty tak asi aj z toho je nervózny...neviem všetko na kopu tak neviem potom čo spôsobuje čo...

0martina0
5. aug 2022

Nik nemá právo sudiť ťa,toto sa pri deťoch stáva,boli ste na pozorovaní,keby sa niečo dialo tak to tam zistia...ani ja nemám svoje miesto posledné dva dni,je to normálne,aj ja si myslím že môžeš byť pokojná😉

luccija
5. aug 2022

@erikazefi je nachladnuty, je teplo....neboj sa je v poriadku

july0
5. aug 2022

Nemá navreté dasienka ? Môj pomrnkáva pri kojení vždy keď ho ďasienka bántujú.

luliu
5. aug 2022

@erikazefi pád už máte za sebou, nemyslí už na to, lekári ti povedali, že je OK. Toto s tým nesúvisí, 9 dni je už dlho.....

mikadooo
5. aug 2022

@erikazefi ahoj, úrazom to nebolo, ak vás pustili z nemocnice, s hlavičkou bude všetko ok. Netrúfli by si vás pustiť a potom by bolo zle. Ale verím, že ho teraz viac sleduješ a sú úzkostlivejšia, myslím si, že je to normálna reakcia na to, čo sa stalo. On sa môže správať ináč aj skrze toho, že z teba cíti tú úzkosť. Tá spavosť ale naozaj môže súvisieť aj s teplom. A možno mu trebárs lezú trošku zuby, alebo má nie príjemné spomienky na nemocnicu a ešte to v ňom rezonuje,... je fakt tisíc možností, ale myslím si, že hlavička je ok 🙂. Neboj sa, všetko bude ok, skús sa ty vnútorne upokojiť a možno aj on sa zázračne bude správať tak ako predtým 🙂.

palicka
5. aug 2022

Nie je to bežné, no ani ojedinelé. U mna sa potvrdilo, že čím viac dávaš na dieťa pozor, tým skôr sa niečo zomelie. Nevyčítam si, žiaľ, aj s úrazmi deti rastú. Mrncanie ako ženy píšu bude mať asi úplne iný dôvod. Pekný večer!

konik123_
5. aug 2022

@erikazefi predpokladám, že ak ste boli hospitalizovaní tak mu spravili aj neurologicke vyšetrenie a ak je to vporiadku tak sa báť nemusíte.
Stalo sa nám toto pred týždňom, nie z kočíka ale z postele 😔 išla som na pohotovosť, odmietla som zostať na pozorovaní, keďže mám doma ešte malú dcérku a rengen bol v poriadku. Potom sme boli na neurológii a všetko v poriadku.
Aj sestrička mi hovorila, že príroda s týmto počíta a v 99% prípadoch sa nič nestane 🙂

erikazefi
autor
6. aug 2022

@konik123_ dakujem

erikazefi
autor
6. aug 2022

@palicka dakujem

erikazefi
autor
6. aug 2022

@mikadooo dakujem

zuzanka.zuzu
6. aug 2022

9 dní? prosím ťa, už spi kludne 😉 nechápem prečo neveríš medicíne a lekárom, k čomu bola potom tá nemocnica dobrá? však povedali, že nič sa nestalo