Ahojte, prosím poraďte, syn má už tretí deň hrozne sople, nedá sa mu poriadne spinkať, je z toho nervózny a unavený, sopliky si horko ťažko dá odsať, vždy je to s hrozným krikom, zateká mu to do hrdielka a vadí mu to. Boli sme aj u pediatricky, dala nám na noc fenistil a cez deň sinupret. Hľadám nejaký "babský" recept alebo radu, co by mohlo najrýchlejšie pomôcť. Ďakujem
Presne ako pise mongi vyssie,sinupret,morska voda pred odsatim,masivin,zvysena poloha,zvlhcovat vzduch,kaloba
Nemáme inhalator :/ oplatí sa to kúpiť? Odporúčate skôr detský alebo rovno dospelácky aby sme ho mohli využiť aj my?
Mame inhalator pre deti omron,vyuzivame dost
Sinupret, morská voda do nosa a často, dôkladne odsavať.. u nás toto zaberá vždy na obe deti
@riskoh dobrý deň, môžem vás poprosi koľko kvapiek sinupretu a ako často? Mám 6 m babo a nepamätám sa koľko som dávala, pretože staršia už ma skoro 4r. Ďakujem krásne
@petradobra ja som dávala 8mesac. 3krat 10kvapiek,je uvedené,že liek môžu deti od 2r.,nám pediatrická odporučila takto,viem,že sa môže podávať fenistil 2nasobok váhy rozdeliť na 3krat....
nam pomaha celkom inhalovanie - ak mate doma inhalator naliať vincentku alebo fyziologicky roztok 🙂
a takisto sinupret rozpusta hlieny .
pred odsavanim strieknem physiomer pockam cca minutu a odsajem, a este aj nasivin na noc aby sa lepsie spinkalo a ak treba trosku zdvihnut postielku aby mal vysie hlavicku
vela zdravia 🍀