6 mesačný má soplík. Môže ísť na plávanie a do sauny?

rori13
28. jan 2013

Chcela by som vediet váš názor , čo si myslíte o tom íst s dietatom čo má len soplík ani neplotu ani kašel na plávanie a do sauny ....pretože teraz sme začali chodit na kurz plávania boli sme na jednej hodine a začal soplit.....inštruktor plávania tvrdil že pokial má len soplík že by to nemalo vadit...tak neviem, aby som si to potom nevycítala....dakujem

irenkask
28. jan 2013

@rori13 Ja by som nešla kým soplí, môžu infikovať jeho alebo aj on druhých aj vodu.

zuzana909
28. jan 2013

keď má soplík aj bez teploty ja by som nešla, predstav si, že je vo vode a soplík mu stečie do vody medzi ostatné detičky.
aj soplík znamená, že dieťa nie je v 100% stave.
infra sauna by mohla na soplík spraviť dobre, ale naopak aj pohoršiť, to je vždy otázne ako telo zareaguje.
pokiaľ je to verejné ja osobne by som nešla, samozrejme záleží na tebe a dosť sa čudujem vyjadreniu inštruktorovi, ktorý by mal byť prvý a preferovať zdravé deti 😒 možno mu ide len o biznis

monro
28. jan 2013

Ja by som s takym malym babom nesla na plavanie v tomto zimnom case, ani keby bolo uplne fit. Ale to je len moj nazor. Mnohe mamicky si taketo aktivity chvalia.

bejbinka131
28. jan 2013

No podľa toho, ako vidis v akom je stave...ked to teče jedna radosť ..tak asi nie...ale ak su sopliky koli zubkom a sem tak odsajes....

barbora84
28. jan 2013

Rozhodne nie, preco zbytocne provokovat, este by sa mu to zhorsilo, ked vyjde taky rozhoruceny do zimy! Kvoli tejto zime
a riziku nachladnutia prihlasim maleho na baby-plavanie az na jar...

gretka2
28. jan 2013

Pozri sa na to z druhej strany. Isla by si so svojim zdravym babom do vody, kde by bolo babo so soplikom? ...ked si predstavim ze sa dostane do vody.... :( Neviem, ako sa budu citit ostatne mamicky...darmo im budes vysvetlovat, ze je zdravy. Asi ich to neupokoji...

xenicka13
28. jan 2013

nesla by som, deti zacnu soplikom a za par dni to prejde do niecoho horsieho

surviver
28. jan 2013

Nie

brumka
28. jan 2013

@rori13 neviem kam chodis plavat mi sme chodili na plavajuce deti do hodonina atam su prisne podmienky, akonahle je soplik, ci horucka, jedno z toho sa nesmie ist plavat, uz je to aj samotne riziko ak je to choroba nakazenia inych deti a mamiciek. urcite treba brat ohlad na babo a aj na ine co tam su predsa ta voda je cista bez chemie urcena a udrziavana aby bola nezavadna pre najmensich. ja bysom pockala kym to neprejde, ved treba sa dohodnut zvyknu davat nahradne hodiny

hradnapani
28. jan 2013

@rori13 ten istruktor je dost mimo. 6-mesacne dieta si ten sopel naozaj nevysmrka do vreckovky ale pekne krasne mu to stecie do toho hygienicky cisteho bazena a ty mu ho tam pred ostatnymi ucastnikmi asi tiez nebudes odsavat. Dost to vypoveda o kvalite zariadenia, ze to teoreticky povolia...

kvetinka211
28. jan 2013

@rori13 ja by som urcite nesla a tusim som aj rada ze sme nechodili na plavanie ked existuju taketo zariadenia s velmi vlaznym pristupom k hygiene a bezpecnosti ... zda sa mi ze celkovo je teraz biznis okolo malych deti (vratane sukromnych jasli a skolok) zlata bana do ktorej sa nahrnuli ludia ktori by o deti inak ani nezavadili ... a prejavuje sa to na kvalite tycho zariadeni. Videla som skolky ktore sa chvalia ze postrazia aj chore deti aj v noci ... no do takeho zariadenia by som dieta rozhodne nedala, ved to musi byt permanentne plne bacilov.