neviem ci sa mam smiat ci plakat , manzel sa hral z malym u svokrovcov a tym z lustra vysi ta lepiaca mucholapka, a co cert nechcel sa mu nalepila na hlavicku a ten lep nechce ist dole!!! co mam robit? stalo sa to uz niekomu? viete mi pomoct? maly ma dnes 6 mesiacov
skús detským olejčekom...
nuz,asi len ostrihat
:D zaves fotku
ale nie, neviem co za chemikaliu je ten lep, tak zistit zlozenie a isto sa na to najde riesenie
skus olej, hocico co najviac mastne.
ja neviem, ci sa mam smiat, alebo plakat z Tvojej gramatiky. sorry za OT, ale je to fakt hrozne
...dúfam,že muchy na nej ešte neboli? :o)
A kym ty cakas na odpoved na MK, maly beha s mucholapkou na hlavicke? 😅 😕
tiez by som to skusila s tym detskym olejcekom, prip. olivovym.. potom daj vediet ako ste dopadli a drzte sa 😉
ja by som to skúsila liehom,rozpustí to mastné...ale liehom z lekárne..
@ 1234lubka minule som s lekarkou riesila, ako odstranit lepidlo co ostane na kozi po odlepeni leukoplastu - poradila mi na to lieh z lekarne (taky ako sa dava babatkam na cistenie pupceka). este som to netestovala, ale lepidlo ako lepidlo, tak pripadne skus 😀
😀 😀 😀
Pokial ma vlasky tak kludne ostrihat a ak ma polepenu kozu, skusila by som lieh, alebo olivovy olej, tak sa dava dole depilacny vosk
ja by som tu mucholapku nalepila tatkovi a testovala cim to pojde dole. Potom by som to skusila malemu 😀 😀 Teraz vazne, liehom to pojde
Zdravim, prave sa mi to stalo, esteze som narazila na toto vlakno a mala som vlasy zapletene. 😖 odporucam namocit do oleja (poruke bol klasicky raciol), poriadne vycesat prstami ,potom umyt kuchynskym odmastovacom (jar, pur) a poriadne vysamponovat.
mne sa to stalo,ale malej.mala dlhe vlasy,tak som jej to odstrihla,bo je to velmi silny lep.co by som ti radila ostrihat ho,vlasky dorastu.