6 mesačnému sa na hlavičku nalepila mucholapka. Čo s tým?

1234lubka
29. júl 2012

neviem ci sa mam smiat ci plakat , manzel sa hral z malym u svokrovcov a tym z lustra vysi ta lepiaca mucholapka, a co cert nechcel sa mu nalepila na hlavicku a ten lep nechce ist dole!!! co mam robit? stalo sa to uz niekomu? viete mi pomoct? maly ma dnes 6 mesiacov

flopo
29. júl 2012

mne sa to stalo,ale malej.mala dlhe vlasy,tak som jej to odstrihla,bo je to velmi silny lep.co by som ti radila ostrihat ho,vlasky dorastu.

mirlenka
29. júl 2012

skús detským olejčekom...

diusik
29. júl 2012

nuz,asi len ostrihat

dazdovka
29. júl 2012

:D zaves fotku
ale nie, neviem co za chemikaliu je ten lep, tak zistit zlozenie a isto sa na to najde riesenie

soldi
29. júl 2012

skus olej, hocico co najviac mastne.
ja neviem, ci sa mam smiat, alebo plakat z Tvojej gramatiky. sorry za OT, ale je to fakt hrozne

miskakyska
29. júl 2012

...dúfam,že muchy na nej ešte neboli? :o)

janie80
29. júl 2012

A kym ty cakas na odpoved na MK, maly beha s mucholapkou na hlavicke? 😅 😕

katema
29. júl 2012

tiez by som to skusila s tym detskym olejcekom, prip. olivovym.. potom daj vediet ako ste dopadli a drzte sa 😉

jankako
29. júl 2012

ja by som to skúsila liehom,rozpustí to mastné...ale liehom z lekárne..

masinka
29. júl 2012

@ 1234lubka minule som s lekarkou riesila, ako odstranit lepidlo co ostane na kozi po odlepeni leukoplastu - poradila mi na to lieh z lekarne (taky ako sa dava babatkam na cistenie pupceka). este som to netestovala, ale lepidlo ako lepidlo, tak pripadne skus 😀

danjelca
29. júl 2012

😀 😀 😀

katka1981
29. júl 2012

Pokial ma vlasky tak kludne ostrihat a ak ma polepenu kozu, skusila by som lieh, alebo olivovy olej, tak sa dava dole depilacny vosk

yana.
29. júl 2012

ja by som tu mucholapku nalepila tatkovi a testovala cim to pojde dole. Potom by som to skusila malemu 😀 😀 Teraz vazne, liehom to pojde

donnaperseus
28. jún 2016

Zdravim, prave sa mi to stalo, esteze som narazila na toto vlakno a mala som vlasy zapletene. 😖 odporucam namocit do oleja (poruke bol klasicky raciol), poriadne vycesat prstami ,potom umyt kuchynskym odmastovacom (jar, pur) a poriadne vysamponovat.